TRANSFERUL ANULUI. Luis Suarez, de la Liverpool la Barcelona pentru 88 DE MILIOANE DE EUO

Luis Suarez este jucătorul celor de la FC Barcelona! Transferul a fost confirmat de ambele echipe pe site-urile oficiale.

11 iul. 2014, 11:52
TRANSFERUL ANULUI. Luis Suarez, de la Liverpool la Barcelona pentru 88 DE MILIOANE DE EUO

„Liverpool confirmă plecarea lui Luis Suarez, după ce s-a ajuns la un acord cu FC Barcelona. Jucătorul are permisiunea de a discuta cu clubul catalan, transferul urmând să fie oficializat, după ce Suarez s-a înţeles cu noua sa echipă”, este mesajul postat pe site-ul oficial al lui Liverpool.

„FC Barcelona şi Liverpool au ajuns la un acord pentru transferul lui Luis Suarez, jucătorul urmând să semneze un contract pe cinci ani. Luis Suarez este unul din cei mai eficienţi atacanţi din fotbalul european. De când a devenit profesionist (sezonul 2005/2006) a înscris în fiecare sezon cel puţin zece goluri în campionat, fie că a jucat la Groningen, Ajax sau Liverpool. Jucătorul de 27 de ani vine pe Camp Nou în calitate de deţinător al Ghetei de Aur, după ce a înscris 31 de goluri pentru Liverpool în sezonul trecut”, notează site-ul oficial al celor de la FC Barcelona.

Conform presi engleze, suma de transfer este de 88 de milioane de euro, la care se mai pot adăuga încă 10 milioane de euro, în funcţiie de performanţele pe care FC Barcelona le va atinge cu Luis Suarez în lot.