Transferul bombă al iernii, Alexandru Chipciu revine în Liga 1. De ce a ales să joace pentru CFR Cluj

Campioana a reușit o mutare de răsunet, pe plan intern, prin ”repatrierea” lui Alexandru Chipciu, în timp ce andaluzii au mutat și ei. Își aduc un fotbalist pentru care scot din vistierie suma de 20 de milioane de euro.

16 ian. 2020, 14:18
Transferul bombă al iernii, Alexandru Chipciu revine în Liga 1. De ce a ales să joace pentru CFR Cluj

Alexandru Chipciu (30 de ani) va veni la CFR Cluj din postura fotbalistului liber de contract. În schimb, cei de la CFR i-ar fi promis jucătorului suma de 400.000 de euro la semnătură și un salariu anual în valoare de 240.000 de euro.

Practic, internaționalul român va câștiga aproximativ 900.000 de euro în cei doi ani de contract, după cum susține jurnalistul Decebal Rădulescu. În afara ofertei financiare, care pare de nerefuzat, se pare că Alexandru Chipciu s-a decis să vină la CFR Cluj și pentru că așa ar avea șanse mai mari de a prinde iar echipa națională. Până la meciul cu Islanda, programat la 26 martie, nu mai este mult iar fostul jucător al Stelei speră să poată juca meci de meci pentru a reveni la forma de altădată, după cum relatează Digi Sport.

Chiar dacă Gigi Becali a declarat la un moment dat că „Îl aștept oricând, cu brațele deschise! Aici e casa lui. Eu îl aștept, dar nu știu nimic despre ce scrie presa din Belgia„, în realitate lucrurile nu au stat aşa, staff-ul FCSB neînaintând nicio ofertă pentru transferul fotbalistului.