Transformare inedită: O femeie A SLĂBIT 68 de kilograme în doar 14 luni şi nu s-a mai îngrăşat VIDEO

Obezitatea este una dintre cele mai serioase probleme din ziua de azi. Viaţa unei persoane grase este diferită de cea a persoanelor cu o greutate normală. Pe lângă problemele de sănătate cauzate de grăsimea în exces, aceşti oameni trebuie să se lupte cu discriminarea şi marginalizarea celor din jur.

03 mart. 2013, 11:15

Diane Carbonell este o femeie fericită, care a reuşit să slăbească peste 68 de kilograme. Mai mult, ea a reuşit să îşi păstreze noua greutate timp de 14 ani, în prezent învăţându-i pe alţii cum să slăbească.

Citeşte şi Un profesor obez a slăbit 70 de kg după ce elevii săi l-au batjocorit FOTO

Americanca a scris şi o carte, întitulată „150 Pounds Gone Forever”(68 de kilograme dispărute pe vecie), în care îşi povesteşte viaţa şi metodele folosite pentru a avea o siluetă de invidiat. În intervalul de peste un deceniu de la reuşită, Diane a fost invitată în mai multe emisiuni televizate şi radiofonice, apărând de asemenea în reviste şi ziare. Ea este considerată una dintre primele persoane care au reuşit o transformare totală.

Citeşte şi O femeie a slăbit 100 de kilograme pentru a participa la maratoane FOTO

În carte, femeie povesteşte cum obezitatea o transformase într-o persoană deprimată, care mânca incontrolabil. Ea era atât de grasă, încât era nevoită să îşi croiască propriile haine, în timp ce persoanele din jur râdeau de condiţia nefericită în care se afla.


Citeşte şi Cu 32 de kg mai slabă şi cu un nou job: Cum a devenit o femeie model de lenjerie intimă FOTO

Inedit este faptul că Diane a reuşit această incredibilă performanţă în doar 14 luni, spunând că nu a fost doar o cură de slăbire, ci un nou stil de viaţă. Vorbinde de secretele ei, femeia a declarat că foloseşte o alimentaţie sănătoasă, alături de un control al porţiilor şi exerciţii fizice. Aceasta a adăugat că psihicul este la fel de important ca şi fizicul, în momentul în care vrei să îţi schimbi viaţa.

Citeşte şi Moduri ciudate în care vedetele au reuşit să slăbească