FERMA VEDETELOR 2016: Format neaşteptat în cel de-al doilea sezon al emisiunii. Vezi ce au decis producătorii

Un nou sezon al emisiunii "Ferma vedetelor" urmează să înceapă peste doar câteva săptămâni la Protv. Cu toate acestea, până acum, s-a semnat un singur contract. Potenţialii concurenţi încă mai poartă negocieri, iar mulţi dintre ei sunt cupluri care ar trebui să muncească fie în echipă, fie ca adversari.

16 dec. 2015, 11:34
FERMA VEDETELOR 2016: Format neaşteptat în cel de-al doilea sezon al emisiunii. Vezi ce au decis producătorii

FERMA VEDETELOR 2016: Primul concurent la ,,Ferma vedetelor” care a semnat contractul este luptătorul K1 Benny Adegbuy. Producătorii spun că vor respecta reţeta iniţială, iar Adegbuy a intrat în concurs ca fiind urmaş al lui Ionuţ Iftimoaie din primul sezon. 

O noutate în cel de-al doilea sezon al show-ului este faptul că un cuplu celebru va intra în concurs. La masa negocierilor s-au aşezat Marcel Toader şi proaspăta lui soţie, Bogdan Vlădău şi logodnica sa, dar şi Bianca Drăguşanu şi Victor Slav.

Bogdan Vlădău a refuzat iniţial propunerea din cauza banilor oferiţi, 1.500 de euro pe săptămână. Ulterior însă, când, potrivit unor surse, producătorii i-ar fi cerut să o aducă şi pe Gina, logodnica lui, la discuţii, Bogdan ar fi început să ia mai în serios implicarea în proiect, scrie libertatea.ro.

Bianca şi Victor Slav au refuzat invitaţia de a intra în competiţie. Ea ar fi refuzat iniţial din cauza banilor prea puţini, iar el, sub pretextul că formatul nu este suficient de serios pentru el.

Cel de-al doilea sezon al emisiunii nu se va mai filma în România, ci în Cipru sau Grecia.

Citeşte şi