AMBIŢIE DE INVIDIAT: A slăbit 30 de kilograme, acum pozează în costum de baie FOTO

De la un star cu mari probleme privind încrederea în sine şi imaginea prezentată publicului, ea a devenit acum unul dintre apărătorii vieţii sănătoase. De curând, ea a apărut pe coperta revistei Self, unde vorbeşte despre transformarea prin care a trecut în ultimii ani.

17 apr. 2013, 12:57
AMBIŢIE DE INVIDIAT: A slăbit 30 de kilograme, acum pozează în costum de baie FOTO

Kelly Osbourne a slăbit în ultimii ani peste 30 de kilograme.

Ea a vorbit într-un interviu pentru Self despre cum s-a transformat dintr-un star al unui reality show cu probleme privind încrederea în sine într-o persoană care crede mai mult ca niciodată în puterea pe care o are asupra propriului corp, scrie Mediafax.

Secretul pentru ea, după cum singură mărturiseşte, a fost să pună starea de sănătate pe primul loc şi să fie dispusă ”să transpire pentru a slăbi”.

”Mi-am dat seama că nu există perfecţiune. Dacă ştiam asta mai devreme, nu mai aveam atâtea probleme. Pot să fiu doar eu. Pot să fac greşeli. Iar corpul meu nu e perfect, dar îl iubesc. Nu va fi niciodată perfect, dar mi-aş dori asta. Ce plictisitor”, a glumit ea la sfârşit.

Fiica lui Ozzy Osbourne a precizat că pentru slăbi a făcut exerciţii fizice în fiecare zi şi a renunţat să mai petreacă sâmbătă seara în cluburi.

În vârstă de 28 de ani, Kelly mănâncă orice aliment care ar putea să o îngraşe dimineaţa, chiar dacă e vorba de pizza.