Transformare SPECTACULOASĂ: A slăbit 48 de kg după ce fiica ei a fost umilită că are o mamă grasă

O britanică obeză, mamă a trei copii, care ajunsese la greutatea de 127 de kilograme, a reuşit să dea jos aproximativ 48 de kilograme. Femeia a luat măsuri drastice pentru a ajunge la 79 de kilograme, după ce fiica ei a fost luată peste picior de colegii de şcoală pentru că avea o mamă grasă.

27 dec. 2012, 14:34

Charlene Cush, o britanică de 31 de ani din Essex, nu mai îmbrăcase o rochie din adolescenţă. Lupta ei cu kilogramele nesănătoase şi dizgraţioase a început anul trecut, după ce fiica ei mai mare era umilită de colegii de şcoală din cauza aspectului jalnic al mamei ei, dezvăluie Daily Mail.

Femeia ajunsese să umble numai în costune trening, care o făceau să pară şleampătă şi neglijentă. Nici măcar aceste haine nu le mai cumpăra de la magazine de îmbrăcăminte pentru femei, ci le lua de la magazinele cu haine sport pentru bărbaţi.

Umilinţele la care era supusă fiica ei au determinat-o să se „înroleze” pur şi simplu, ca la armată, într-o dietă riguroasă susţinută de un program de exerciţii fizice adecvate. Acestea i-au schimbat viaţa. A dat jos aproximativ 48 de kilograme şi, pentru prima oară după 15 ani, a intrat într-un magazin de îmbrăcăminte pentru femei şi şi-a cumpărat ROCHII.

Acum este o femeie fermecătoare şi spune că nici nu se gândea „nici într-un milion de ani” că va ajunge la o asemenea formă fizică şi psihică.

„După ce am slăbit, o nouă lume s-a deschis în faţa mea…Am izbucnit în plâns de bucurie în cabina de probă, când am probat prima rochie. Cred că vânzătoarele s-au gândit că sunt nebună, dar eram atât de fericită că pot să port rochiile pe care mi le-am dorit atît de mult să le port”, a mărturisit emoţionată şi fericită Charlene.