Transformare SPECTACULOASĂ: A slăbit 48 de kg după ce fiica ei a fost umilită că are o mamă grasă

O britanică obeză, mamă a trei copii, care ajunsese la greutatea de 127 de kilograme, a reuşit să dea jos aproximativ 48 de kilograme. Femeia a luat măsuri drastice pentru a ajunge la 79 de kilograme, după ce fiica ei a fost luată peste picior de colegii de şcoală pentru că avea o mamă grasă.
Sânziana Stancu
27 dec. 2012, 14:34
Transformare SPECTACULOASĂ: A slăbit 48 de kg după ce fiica ei a fost umilită că are o mamă grasă

Charlene Cush, o britanică de 31 de ani din Essex, nu mai îmbrăcase o rochie din adolescenţă. Lupta ei cu kilogramele nesănătoase şi dizgraţioase a început anul trecut, după ce fiica ei mai mare era umilită de colegii de şcoală din cauza aspectului jalnic al mamei ei, dezvăluie Daily Mail.

Femeia ajunsese să umble numai în costune trening, care o făceau să pară şleampătă şi neglijentă. Nici măcar aceste haine nu le mai cumpăra de la magazine de îmbrăcăminte pentru femei, ci le lua de la magazinele cu haine sport pentru bărbaţi.

Umilinţele la care era supusă fiica ei au determinat-o să se „înroleze” pur şi simplu, ca la armată, într-o dietă riguroasă susţinută de un program de exerciţii fizice adecvate. Acestea i-au schimbat viaţa. A dat jos aproximativ 48 de kilograme şi, pentru prima oară după 15 ani, a intrat într-un magazin de îmbrăcăminte pentru femei şi şi-a cumpărat ROCHII.

Acum este o femeie fermecătoare şi spune că nici nu se gândea „nici într-un milion de ani” că va ajunge la o asemenea formă fizică şi psihică.

„După ce am slăbit, o nouă lume s-a deschis în faţa mea…Am izbucnit în plâns de bucurie în cabina de probă, când am probat prima rochie. Cred că vânzătoarele s-au gândit că sunt nebună, dar eram atât de fericită că pot să port rochiile pe care mi le-am dorit atît de mult să le port”, a mărturisit emoţionată şi fericită Charlene.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!