Transformarea incredibilă a lui Al Bundy. Este de nerecunoscut. FOTO

Timp de 10 ani, Al Bundy, celebrul vânzător de pantofi mereu nemulțumit de slujba și de familia lui, a fost unul dintre cei mai îndrăgiți actori de comedie. Acum, la mai bine de 18 ani de la terminarea filmărilor la „Familia Bundy", acesta continuă să joace într-un alt serial de succes și s-ar putea să revină pe ecrane și în rolul care l-a consacrat.

04 aug. 2015, 15:46

„Familia Bundy” a fost unul dintre cele mai bune show-uri de comedie din toate timpurile, bucurându-se de un succes răsunător și fiind difuzat în peste 40 de țări. Cu toate acestea, după terminarea filmărilor, Ed O’Neill, interpretul lui Al Bundy, nu s-a mai bucurat de același noroc, obținând roluri nesemnificative. Însă, în urmă cu 6 ani, a dat din nou lovitură, fiind ales să îi dea viață lui Jay Pritchett, personajul principal din serialul de comedie „Modern Family”, unde joacă alături de frumoasa actriță Sofia Vergara, care pe micul ecran îi este soție. În plus, prestația sa i-a adus și trei nominalizari consecutive la Premiile Emmy.

Cum arată actorul din „Familia Bundy”, Ed O’Neill, la 68 de ani FOTO

Deși trecerea timpului și-a pus amprenta asupra sa, ajungând la venerabila vârsta de 69 de ani, celebrul „Bundy” se menține în formă cu ajutorul artelor marțiale, pe care a început să le practice în urmă cu 23 de ani. Mai mult, la sfârșitul lui 2007, el și-a luat și centura neagră la Jiu-Jitsu. În cei 40 de ani de carieră, el a reușit să-și strângă o avere de peste 40.000.000 de dolari. Cu toate acestea, se pare că „Familia Bundy” se pregătește să revină iar pe ecrane, cu o continuare, producţia TV urmând să îl aibă ca personaj central pe Bud, fiul îndrăgitului cuplu Al şi Peggy, interpretat de David Faustino. Anunțul a fost făcut recent chiar de Faustino. Acesta a declarat că, în prezent, așteapta ca Sony să se ocupe de câteva aspecte legale, apoi actorii se vor reuni din nou pe platoul de filmare. Potrivit lui Faustino, toți actorii din serial au promis că se vor întoarce în roluri mai mici sau mai mari. „Întreaga echipă, inclusiv Christina Applegate va apărea. Facem deocamdată un pilot pentru o continuare. Asta e tot ce pot să spun acum”, a declarat Faustin, potrivit libertatea.ro.

 

Citeşte şi Peggy din serialul „Familia Bundy”, de nerecunoscut. GALERIE FOTO