Transformarea SPECTACULOASĂ a unui milionar român: a slăbit 10 kilograme în 3 luni şi a ajuns de nerecunoscut

De cand a aflat ca va deveni tatic, Viorel Cataramana a intrat la regim. Astfel, in numai trei luni, el a reusit sa dea jos peste kilogram, iar acum are o silueta demna de invidiat.

29 mart. 2015, 15:04

Anul acesta implineste varsta de 60 de ani, insa nu ii dai mai mult de 45. Viorel Catarama este un potent om de afaceri, ce se poate lauda cu o familie fericita. Are patru copii din doua relatii anterioare, iar acum urmaza sa devina tata pentru a patra oara, avand in vedere ca sotia sa, Adina Albert, este insarcinata.

De asemenea, milionarul se poate lauda si cu faptul ca are o conditie fizica de invidiat. Si nici nu e de mirare, avand in vedere ca face zilnic exercitii fizice si alearga, iar pe deasupra este si foarte atent la ceea ce mananca, scrie cancan.ro.

In ultimele luni, Viorel Catarama a reusit sa slabeasca zece kilograme, iar acum este mandru nevoie mare de aspectul sau fizic:”Mananca aceleasi lucruri, numai ca a injumatatit portiile. A fost dorinta lui, nu l-a sfatuit nimeni. Isi doreste sa arate bine, motiv pentru care si-a facut si cateva interventii estetice nechirurgicale. Pentru un om, cel mai important lucru este sa fie multumit de ceea ce vede in fiecare zi in oglinda”, a declarat Alina Albert, pentru o Antena Stars.