Transmisiune în direct cu final tragic pe frontul din Ucraina! Comandant rus ucis în timp ce făcea live pe Tik Tok

Un comandant rus și-a văzut sfârșitul pe frontul de luptă din Ucraina, chiar în timp ce făcea un live pe Tik Tok.

03 mai 2022, 10:24
Transmisiune în direct cu final tragic pe frontul din Ucraina! Comandant rus ucis în timp ce făcea live pe Tik Tok

Transmisiune în direct cu final tragic pe frontul din Ucraina! Comandant rus ucis în timp ce făcea live pe Tik Tok

Militarul rus, care se lăuda cu faptul că echipa lui a reușit să ducă operațiunea la bun sfârșit, a murit pe loc, în timpul transmisiunii live, în fața tuturor urmăritorilor săi.

În filmare, bărbatul laudă vitejia și curajul echipei lui și anunță cu satisfacție faptul că operațiunea din Ucraina s-a încheiat cu succes, cu doar un singur rănit.

Bărbatul nu a apucat să termine ce avea de spus. Un obuz a căzut lângă el chiar în acele momente și live-ul s-a întrerupt brusc.

”Comandantul unității ruse de la Kadyrovites a fost ucis de obuz în momentul raportării în direct pe rețelele de socializare TikTok că misiunea lor a fost finalizată cu succes cu un singur rănit”, se arată în mesajul care însoțește filmarea postată de Victor Kovalenko pe Twitter.

Vladimir Putin ar putea declara oficial război Ucrainei pe 9 mai

9 mai, cunoscută drept ”Ziua Victoriei” în Rusia, comemorează înfrângerea naziştilor de către ruşi în 1945.

Oficialii americani şi occidentali cred că este probabil ca preşedintele Vladimir Putin să declare oficial război Ucrainei pe 9 mai, ceea ce ar permite mobilizarea rezerviştilor şi noi recrutări, în vreme ce armata rusă încearcă să cucerească estul şi sudul Ucrainei, transmite Le Figaro.

Oficialii occidentali au crezut de mult că Putin va valorifica semnificaţia simbolică a zilei pentru a anunţa sfârşitul ”operaţiunii militare speciale” în Ucraina şi succesul ”denazificării” în acea ţară, ceea ce ministrul rus de externe Serghei Lavrov a negat oficial.

”Cred că va încerca să iasă din «operaţiunea sa specială»”, a declarat săptămâna trecută secretarul britanic al Apărării, Ben Wallace, la radioul LBC. ”El a lansat scenariul, pregătind scena pentru a putea spune: «Uite, acum este un război împotriva naziştilor şi ceea ce am nevoie este de mai mulţi oameni. Am nevoie de mai multă carne de tun rusească»”, a mai afirmat Wallace.

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA, Ned Price, a declarat, luni, că există ”motive întemeiate să credem că ruşii vor face tot ce pot pentru a folosi” 9 mai în scopuri propagandistice.

Price a adăugat că este la curent cu ”speculaţiile că Rusia ar putea declara oficial război” pe 9 mai. ”Ar fi o mare ironie dacă Moscova ar profita de ocazia Zilei Victoriei pentru a declara război, ceea ce în sine le-ar permite să mărească recruţii într-un mod pe care nu sunt în stare să o facă acum, într-un mod care să dezvăluie lumea că efortul lor de război eşuează, că se frământă în campania şi obiectivele lor militare”, a afirmat Price.