Transport de persoane în Germania cu microbuzul

Există mai multe companii care oferă servicii de transport de persoane în Germania cu microbuzul, însă, una dintre cele mai renumite companii este ReNNen, care asigura călătorii interntionale la prețuri competitive și cu un nivel ridicat de confort și siguranță. Descoperă mai jos avantajele de a călători cu ReNNen.

14 dec. 2022, 10:18
Transport de persoane în Germania cu microbuzul

Curse rapide direct la adresa

ReNNen asigura transport de persoane România – Germania direct la adresă, în cele mai bune condiții de călătorie. Microbuzele de ultima generație sunt echipate cu tehnologii avansate, scaune confortabile și alte facilități care asigura un drum lin, rapid și sigur până la destinație. Beneficiezi astfel de cel mai rapid mod de călătorie terestră deoarece ai oportunitatea de a fi transportat până la adresa de destinație și preluat, de asemenea, de la adresă sau din apropierea acesteia.

Servicii profesionale și microbuze de ultimă generație

Pentru călătoriile cu microbuzul spre Germania, la ReNNen ai posibilitatea de a achita biletul direct la urcare în mașină. De asemenea, poți rezervă online sau telefonic bilete la microbuz către mai multe destinații din Germania și poți lua cu tine un bagaj de până la 50 kg fără costuri suplimentare. Tot ce depășește această greutate se tarifează cu 1 Euro/kg.

Autovehiculele ReNNen sunt dotate cu toate echipamentele necesare pentru a asigura un transport sigur și confortabil. Firma deține doar microbuze moderne de 8 + 1 locuri pentru o călătorie cât mai rapidă și plăcută. Acestea includ scaune confortabile, sisteme de climatizare, sisteme audio și alte facilități. În plus, șoferii cu experiență cunosc cele mai bune și spectaculoase drumuri, astfel încât călătoria până la destinație să fie rapidă, dar și surprinzătoare.

Prețuri avantajoase

ReNNen asigura prețuri avantajoase la plecările către Germania în orice perioada a anului. De asemenea, se oferă reduceri pentru grupuri de persoane, elevi și pensionari, dar și pentru cei care călătoresc în mod regulat prin intermediul companiei, indiferent de orașul de destinație. Firma de transport cu microbuzul face eforturi permanente pentru a oferi cele mai bune prețuri și pentru a se asigura că este mereu cu un pas în față competiției. În plus, cei care aleg să achiziționeze un bilet de microbuz tur-retur, beneficiază de o reducere de 10 EUR.

Flexibilitate

Dacă locația în care doreșți să ajungi nu se află în lista de destinație oferită de compania de transport cu microbuzul, poți contacta personalul ReNNen pentru a găși o soluție pentru nevoile tale. Firma de transport este flexibilia și vine întotdeauna cu soluții pentru toți clienții. Plecările sunt săptămânale și sunt organizate prin curse bine stabilite, însă pot avea loc și plecări zilnice care sunt influnentate de numărul de clienți.

Consulta lista de destinații pentru a descoperi zeci de orașe din Germania și rezervă-ți din timp un bilet de microbuz. Vacanța ta de vis este mai aproape decât crezi și te poți bucura de ea cu un buget redus, fără să faci compromisuri în materie de confort și siguranță.

Articol publicat de agenția sicmedia.