Tranzacţie imobiliară record în Bucureşti. Vezi aici cât a costat apartamentul

Cel mai scump apartament vândut în Bucureşti în acest an a avut un preţ de aproape trei ori mai mic ca un apartament aproximativ la fel, dar vândut înainte de criză.

23 dec. 2011, 17:32
Tranzacţie imobiliară record în Bucureşti. Vezi aici cât a costat apartamentul

Cele mai multe agenţii imobiliare, agenţii cunoscute pe piaţă, s-au ferit să furnizeze date despre cel mai scump apartament vândut în acest an, semn că vânzările sunt la pâmânt, iar agenţiile supravieţuiesc doar din puţinele tranzacţii cu imobile ce se încadrează în suma garantată de stat prin programul Prima Casă.

Cea mai mare tranzacţie încheiată în acest an pentru un apartament, 380.000 de euro, a fost încheiată de compania Regatta şi constă în comercializarea unui duplex compus din living, dining şi două dormitoare, situat în zona bulevardul Aviatorilor.

„Proprietatea beneficia de finisaje şi dotări de lux, printre care parchet lemn masiv, aer condiţionat centralizat, bucătărie mobilată şi echipată, băi mobilate, terase, garaj. Tot apartamentul a fost mobilat şi echipat”, a spus pentru RTV.net Robert Teodorescu, reprezentant Regatta.

Înainte de criză, cel mai scump apartament vândut a avut un preţ de 1.050.000 de euro, avea o suprafaţă de 200 de metri pătraţi şi era situat în zona Dorobanţi.

Şi în Cluj a fost vândut în acest an un apartament cu un preţ de 300.000 de euro. Imobilul a fost cumpărat de un cetăţean suedez care a fost fermecat, în principal, de designul apartamentului, design la care a contribuit din plin soţia vânzătorului.