TRASEE RATB modificate, în weekend, din cauza meciului de pe Arena Naţională

Publicat: Vineri, 10 Iulie 2015 17:56 // Actualizat: Vineri, 10 Iulie 2015 17:56 // Sursa: romaniatv.net

În vederea desfăşurării, pe stadionul Arena Naţională, a partidei de fotbal între FCSB Steaua Bucureşti şi FC Petrolul Ploieşti, în ziua de 11.07.2015, Brigada de Poliţie Rutieră va restricţiona traficul rutier pe strada Vatra Luminoasă, pe tronsonul cuprins între Str. Tony Bulandra şi Bd. Pierre de Coubertin, precum şi pe Bd. Pierre de Coubertin. Din această cauză, liniile de transport ale RATB din zonă vor funcţiona pe trasee modificate.

Astfel, troleibuzele liniei 86 vor circula pe traseul de bază între terminalul ,,Dridu" şi intersecţia Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra, până la depoul Vatra Luminoasă, în incinta căruia vor efectua manevrele de întoarcere.

Troleibuzele liniei 90 vor circula pe traseul de bază între terminalul ,,Valea Argeşului" şi intersecţia Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra, până la depoul Vatra Luminoasă, în incinta căruia vor efectua manevrele de întoarcere.

Linia 104 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Cora Pantelimon" şi intersecţia Sos. Pantelimon/Bd. Pierre de Coubertin/Şos. Iancului, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Şos. Iancului, Şos. Mihai Bravu, Bd. Decebal, apoi pe traseul actual.

Pe traseul modificat, autobuzele vor efectua opriri pe Şos. Iancului în staţiile liniei 335, iar pe Şos. Mihai Bravu, în staţiile liniilor 135 şi 311.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
meci Arena Naţională restrictii trafic bucuresti trasee RATB modificate
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
10 iul 20:57
...partidei de fotbal între FCSB Steaua Bucureşti şi FC Petrolul Ploieşti, în ziua de 11.07. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
1
EUR
4.8378
RON
06 Jul
noapte 21 °
zi 36 °
Ultimele joburi adaugate
24 H