Traseul olandezului pedofil, în România. Cum şi-a plănuit ucigaşul de copii atacul VIDEO

Patru zile a stat olandezul la noi în ţară. Timp în care o fată a fost găsită moartă iar o alta a dispărut din Capitală. Poliţiştii români au luat legătura cu el abia după ce acesta a ajuns în Amsterdam.

23 sept. 2019, 14:48
Traseul olandezului pedofil, în România. Cum şi-a plănuit ucigaşul de copii atacul VIDEO

Bărbatul a ajuns la noi în ţară miercuri, pe 18 septembrie. La Aeroportul Otopeni a închiriat o maşină, semn că avea de gând să călătoarească şi în afara Bucureştiului.

În cele patru zile, olandezul s-a cazat în Bucureşti în două locuri diferite. În zona Piaţa Unirii a ales să stea într-un hostel care îi oferea un grad destul de ridicat de discreţie. De altfel, în camera de hostel au intrat şi poliţiştii şi au găsit acolo probe ADN, inclusiv dovezi că au fost întreţinute raporturi sexuale în acea cameră.

Oamenii legii au verificat apartamentul închiriat de pedofilul olandez şi au găsit prezervative, dar si alte probe ADN care au fost trimise la Institutul National de Criminalistica pentru a fi comparate cu cele găsite la locul faptei, acolo unde a fost găsit trupul copilei.

Vineri în ziua fatidica, olandezul a plecat spre Dâmboviţa. Maşina lui apare pe imagini la ora 17:16 în Gura Şutii şi tot acolo a fost vazut şi la ora 18. Într-una dintre secvențe, în mașina suspectului se distinge ceea ce anchetatorii bănuiesc că ar fi trupul Adrianei, fata de 11 ani pe care a ucis-o.

Când bărbatul se afla deja în Olanda, poliţiştii români au luat legătura cu el prin intermediul un site de socializare, cont, pe care ulterior, olandezul l-a şters. În ţară, autorităţile au cercetat maşina cu care bărbatul de 46 de ani a răpit-o pe fetiţă.

Ulterior, în cursul zilei de luni, olandezul s-a sinucis, el aruncându-se în faţa unui camion.