Tratament cu botox la subraţ, noua fiţă în rândul vedetelor. Află ce beneficii are VIDEO

Intervenţii cu botox la subraţ, noua fiţă în rândul vedetelor. Designerul Răzvan Ciobanu a mărturisit că urmează un astfel de tratament, pe lângă multe altele care-l menţin tânăr.

13 nov. 2013, 17:12
Tratament cu botox la subraţ, noua fiţă în rândul vedetelor. Află ce beneficii are VIDEO

Răzvan Ciobanu plăteşte pentru fiecare şedinţă de tratament cu botox la axilă câte 100 de euro şi este foarte încântat de rezultate.

„Eu îmi fac botox, îmi fac cearcănele, tratamente de hidratare, terapia dracula şi tratamentul de care sunt cel mai mulţumit e botox-ul la axilă, mă scapă de bătăi de cap. Port negru şi nu mai am tricourile şi cămăşile pătate, nu le mai murdăresc de deodorant„, a declarat Răzvan Ciobanu la România TV.

Ultimul tratament încercat de Răzvan Ciobanu este o procedură de hidratare a tenului, făcută cu ajutorul unui dispozitiv în formă de stilou, prevăzut cu ace detaşabile, ce pătrund până la 2 milimetri în piele.

CITEŞTE ŞI Cosmina Păsărin îşi face tratament de fiţe pentru păr. Vezi ce procedură foloseşte VIDEO

„Eu sunt din categoria oamenilor mai leneşi şi mai uit din când în când să mă dau cu cremă pe faţă. În următoarea perioadă o să am tot felul de interviuri şi apariţii tv şi aveam nevoie de o hidratare a tenului”, a spus designerul.

Medicul estetician Morad Iancu a explicat că procedura nu este dureroasă.

„Sunt ace, dar sunt foarte fine, sunt atraumatice, pacientul nu simte durere pentru că e şi efectul de vibraţie. Majoritatea pacienţilor, dar şi pacientele îşi doresc tratamente rapide, rezultate imediate, fără durere şi fără timp de recuperare”, a spus Morad Iancu.