Tratament pentru păr. Cum să ai firul mai gros

Firele tale de par se imputineaza, ori isi fac de cap stand in toate directiile, ori sunt mai multe pe perie decat pe cap? Stai linistita, nu esti singura persoana care se confrunta cu aceasta problema. Potrivit dermatologului Neil Sadick pana la 80% dintre femei s-au lovit de astfel de situatii intr-un moment anume din viata lor. Este normal sa pierzi 50-100 de fire pe zi sustine si dermatologul Doris Day, daca in cazul tau cantitatea de fire este mult mai mare atunci ar trebui sa mergi la medic pentru un consult.

01 oct. 2015, 19:12
Tratament pentru păr. Cum să ai firul mai gros

Tratament – in SUA singurul ingredient aprobat de FDA pentru a fi folosit in solutiile de regenerare a parului este minoxidilul, care se gasete in diverse procente in anumite spume de par. Sadick vorbeste si de tratamentele cu laser, care ajuta la inmultirea si ingrosarea firelor de par.

Schimbarile hormonale

Tratament – Schimba pilulele anticonceptionale. Ori daca ai depasit varsta la care ai putea avea copii medicul de familie ti-ar putea recomanda o medicamentatie antiandrogena sustine dermatologul Fredric Brandt.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.