Tratamente faciale cu aparatură hi-tech. Vezi cum poţi scăpa de ridurile fine, coşurile şi cicatricile de pe faţă

Nimeni nu scapă de procesul de îmbătrânire, însă unii îmbătrânesc mai frumos decât alţii. Tenul nostru are nevoie permanent de o îngrijire specială. Primele riduri fine din jurul ochilor ne înspăimântă. Din fericire, însă în ultimii ani, industria tratamentelor de înfrumuseţare s-a transformat foarte mult. Acum orice femeie de 50 de ani poate arăta mai tânără, mai frumoasă, fără ca vârsta să o dea de gol.

27 iun. 2016, 19:43
Tratamente faciale cu aparatură hi-tech. Vezi cum poţi scăpa de ridurile fine, coşurile şi cicatricile de pe faţă

Zilnic, tenul tau este supus prafului, poluarii, fluctuatiilor de temperatură, vântului, factori care îţi usucă pielea şi îţi astupă porii. Din când în când, ai nevoie de o curăţare profesionistă a porilor, pentru a permite pielii să respire, pentru a stimula regenerarea şi pentru a creşte permeabilitatea pielii, astfel că substanţele active din produsele pe care le foloseşti să pătrundă mai uşor în profunzimea pielii.

Chiar dacă foloseşti acelaşi brand de produse pe care îl vezi şi la salon, trebuie să ştii că produsele profesionale au concentraţii mult mai mari de substanţe active, de aceea e bine să faci o vizită din când în când şi la un centru de înfrumuseţare. Însă, chiar dacă ai folosi produse profesionale acasă, rezultatul nu ar fi cel scontat, întrucât o baie de aburi nu îţi poate desfunda şi curăţa tenul la fel de bine cum ar face-o vapozonul sau tratamentul cu oxigen hiperbaric, astfel că substanţele active nu ar pătrunde foarte bine în piele.

„Un tratament facial poate fi un binemeritat moment de relaxare, o recompensa, o iesire din cotidian pe care ne-o putem permite din cand in cand. 50% din succesul unui tratament facial se datoreaza miscarilor de masaj executate de cosmeticiana, miscari ce stimuleaza secretia de colagen, elastina dar si de hormoni ai fericirii, ce grabesc vindecarea pielii, crescand in acelasi timp imunitatea”, a explicat Alice Margina Mileah, spa manager Yucca Wellness Center.

Tehnologia în slujba frumuseţii

Astăzi tehnologia în domeniul cosmeticii a evoluat extrem de mult. Exista tratamente pentru orice tip de probleme, şi cu rezultate imediate şi de lunga durata. Dacă vrei să-ţi păstrezi tenul tânăr sau să încetineşti procesul degenerativ, tratamente precum Micropen, Oxigenul hiperbaric, microdermabraziunea virtuala te pot ajuta să atingi rezultatele dorite.

Terapia micropen cu ace aurite are un puternic efect anti-age şi ajuta la eliminarea cicatricior, semnelor post-acnee, ridurilor fine. Dispozitivul electric cu multe ace fine este menit să combată pigmentarea, ridurile fine, porii deschişi şi tonurile inegale ale pielii.

Aparatul revoluţionar în formă de stilou lucrează împreună cu sistemul natural de regenerare a pielii şi se poate folosi chiar şi în cele mai sensibile zone ale feţei, fără ca „pacientul” să simtă vreo durere.

„Micropen este ideal pentru nivelul facial: eliminarea ridurilor fine, tratarea acneei si a cicatricilor. La nivel corporal, poate fi utilizat pentru reducerea vergeturilor si imbunatatirea texturii generale a pielii. Este o procedura minim invaziva de rejuvenare care foloseste un sistem automat de „stampilare” cu ajutorul unor ace foarte fine; acestea creeaza niste leziuni minime perfect controlate la nivelul pielii. Fiecare intepatura declanseaza in organism o reactie naturala de a produce colagen si elastina in cantitati mult mai mari. De aici rezulta efectele benefice in atenuarea ridurilor fine, un tonus sporit al pielii, estomparea cicatricilor de orice fel, a vergeturilor, un plus de luminozitate, atenuarea petelor pigmentare”, a explicat Alice Margina Mileah, spa manager Yucca Wellness Center.

De asemenea, Eclipse MicroPen creează micro-canale ce permit pătrunderea în profunzime a subsţantelor active din ingredientele cosmetice, fenomen care îmbunătăţeşte şi mai mult rezultatele obţinute.
Eclipse MicroPen poate fi folosit pe toate zonele corpului: faţă, gât, decolteu, mâini, braţe, picioare, abdomen, spate. Rezultatele se văd a doua zi, iar imediat se observă o luminozitate crescută a pielii. Schimbări vizibile la nivelul pielii se dezvoltă pe parcursul următoarelor săptămani; rezultatele continuă să se îmbunătătească până la 6 luni după tratament, pentru că producerea de colagen continuă în tot acest interval.

Oxigenul hiperbaric Oxy plus, cu jet de oxigen de înalta puritate, penetreaza adânc substantele active de care tenul tău are nevoie, estompând ridurile şi stimuland secreţia de elastină şi colagen, pentru un ten tânăr şi frumos.

Electrostimularea facială cu minunatul aparat Liftexpress, gimnastică facială, Crio Cool sunt alte exemple de terapii care te vor ajută să atingi rezultatele dorite.

Preţurile pentru tratamentele faciale cu aparatură hi-tech sunt pentru toate buzunarele, începând de la 50 de lei până la 500. Spre exemplu, dacă ai peste 30 de ani şi vrei să apelezi la MICROPEN FATA  (reintinerire faciala, formarea de neocolagen, corectarea inestetismelor post-acnee, cicatricelor, tulburarilor pigmentare) trebuie să scoţi din buzunat 300 de lei.