Tratamentul natural al bunicii pentru răceală! Este aur curat pentru sănătate. Mihaela Bilic: ”Un remediu din străbuni care rămâne la fel de eficient”

Suntem în plin sezon al răcelilor, iar majoritatea românilor încearcă din răsputeri să țină boala la distanță apelând la tot felul de trucuri și sfaturi. Pentru cei mai puțin norocoși, care s-au îmbolnăvit deja, celebra Mihaela Bilic are soluția. Este vorba despre un tratament natural cu care bunicile noastre reușeau să scape cât ai zice pește de răceală.

17 dec. 2023, 18:39
Tratamentul natural al bunicii pentru răceală! Este aur curat pentru sănătate. Mihaela Bilic: ”Un remediu din străbuni care rămâne la fel de eficient”
Tratamentul natural al bunicii pentru răceală! Este aur curat pentru sănătate.

Tratamentul natural al bunicii pentru răceală! Medicul nutriționist cunoscut pentru sfaturile sale extrem de utile a dezvăluit că cel mai bun remediu împotriva răcelii este supa de pui.

Citește și „Pomana porcului” împarte nutriţioniştii în tabere. Stroescu: „E cancer”/ Bilic: „Conţine omega 3” / Ciurea: „Cel mai bun porc e peştele”

Tratamentul natural al bunicii pentru răceală!

Mihaela Bilic a subliniat că acest remediu din străbuni, pe lângă faptul că este extrem de delicios, este cunoscut și pentru proprietățile sale excelente pentru sănătate.

„Supă de pui …și pentru suflet și pentru răceală.
Există o carte care se numește “Supă de pui pentru suflet”. Pare că supa de pui ne hrănește sufletul, ne vindecă și ne bucură întreaga ființă. E un fel de “confort food”, ceva ce ne alină și ne răsfață, un remediu din străbuni care rămâne la fel de eficient.

Ce facem când suntem răciți? Ne odihnim, consumăm multe lichide și mâncăm supă de pui! S-a dovedit științific că această metodă tradițională de tratament este eficientă împotriva răcelii. Consumul unui bol cu supă poate micșora inflamația pulmonară prin scăderea activității globulelor albe ce au declanșat procesul inflamator.

Supa de pui nu este doar hrănitoare, este un preparat aparte, o licoare caldă și dulceagă care ne liniștește și ne încălzește. Să te hrănească cineva cu supă este o dovadă de grijă și de iubire. Când ești bolnav sau convalescent, primești supă de pui. Când ești bebeluș și trebuie să crești, tot supă primești. Ați răcit? Trece cu supă! Sunteți înfrigurați, înfometați, epuizați sau iritați? Cu supă trec toate!! Nu contează dacă e cu fidea, tăiței sau găluști, important este să fie cu steluțe aurii…de grăsime”, a scris Mihaela Bilic pe pagina sa de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihaela Bilic (@doctorbilic)

Și pentru că suntem în plin sezon al răcelilor și Lidia Feciroru are un leac naturist pentru tratarea acestei probleme, care poate fi preparat acasă.

„Pentru că toată lumea este răcită, voi da un leac pentru tuse. Luăm o ceaşcă de lapte, pune o linguriţă de unt, o linguriţă de miere, un vârf de linguriţă de bicarbonat şi un gălbenuş de ou. Este aur curat pentru tuse. Pentru adulţi, se pune şi o linguriţă de coniac”, a mai spus bioenergoterapeutul.

Un alt leac de tuse pe care Lidia Fecioru îl recomandă este o băutură pe bază de ceapă, ce trebuie să fie înghițită înainte de masă.

„Se iau 500 de grame de ceapă, o curăţăm, o tocăm mărunt, punem 400 de grame de zahăr şi un litru de apă.

O punem la foc mic şi o fierbem 3 ore. Când a terminat de fiert şi o lăsăm puţin să se răcească, adăugăm acolo 50 de grame de miere.

Citește și Care e cel mai gustos desert al copilăriei și cum poate fi consumat ca să nu îngrașe. Mihaela Bilic: „Există preparate care ne hrănesc sufletul, cu ajutorul lor ne întoarcem în timp”