Trauma prin care a trecut Irinel Columbeanu pe Aeroportul Otopeni. I-au dat lacrimile: „M-am milogit”

Irinel Columbeanu face eforturi disperate pentru a-și revedea fiica, plecată în SUA, alături de mama sa. Afaceristul falimentar a povestit cum a reușit să plece în America fără pașaport. 

08 iul. 2023, 17:49
Trauma prin care a trecut Irinel Columbeanu pe Aeroportul Otopeni. I-au dat lacrimile: „M-am milogit”

Irinel Columbeanu a trecut printr-o experiență foarte stresantă de curând, în momentul în care a vrut să plece din România, pentru a lua avionul către SUA.

Fosta vedetă TV a fost prins la aeroport cu pașaportul expirat. Columbeanu a făcut eforturi disperate pentru a reuși să plece, în cele din urmă.  Episodul a fost povestit de către „Iri” în presa de cancan.

Fostul milionar a mărturisit că i-a determinat pe responsabilii de la acces să li se facă milă.

„Am fost la un pas să ratez călătoria din America. La aeroport am realizat că pașaportul era expirat. 

M-am milogit să mă lase să trec aici la noi, iar la ei să mă lase să intru.

Viza de America era valabilă. M-a ajutat Dumnezeu. E greu de crezut că am putut pleca cu pașaportul expirat”, a povestit Columbeanu, pentru Cancan.

Când a ajuns în SUA, Columbeanu a urmat procedura legală.

„În America m-am dus apoi la Consulatul Român și mi-a prelungit valabilitatea, mi-au dat un titlu de călătorie, așa se numește”, a mai declarat Columbeanu, pentru sursa citată.

Irinel Columbeanu suspină după fiica sa, plecată departe

Irinel Columbeanu și fiica lui, Irina, s-au reîntâlnit după mai bine de cinci ani. Prima lor întâlnire a fost la recepția hotelului unde a fost cazat fostul soț al Monicăi Gabor. VEZI AICI imaginile și declarațiile emoționante ale lui Irinel Columbeanu, care de curând a publicat o carte despre viața sa.

Cât timp a fost copil, Irina a fost crescută de către tatăl său. Ulterior, a plecat la mama sa, în SUA, unde locuiește alături de Mr. Pink.