Trecutul vedetelor. Ce meserii au avut Dan Negru, Firicel sau Teo, înainte de a deveni celebri

Înainte de a dobândi celebritatea, multe dintre vedetele de pe micul ecran au muncit în locuri care n-au nimic în comun cu televiziunea. Ba mai mult, unele dintre muncile prestate au fost pe stradă, ca vânzător de ziare, sau în uzină.

02 oct. 2015, 08:11
Trecutul vedetelor. Ce meserii au avut Dan Negru, Firicel sau Teo, înainte de a deveni celebri

Într-un material realizat de libertatea.ro, simpaticul Firicel din serialul „Las Fierbinţi”, pe numele său real Cuzin Toma, a plecat de-acasă la 11 ani, luându-şi viaţa în propriile mâini, şi a muncit din greu pentru fiecare bănuţ: în mi­nă, într-un restaurant şi într-o şaormerie, ca paznic de şantier, dar şi ca dansator sau ca agent imobiliar. „Cel mai bine câştigam în mină„, a recunoscut actorul.

Bogdan Dumitrescu, Chiorete pe numele său de scenă din serialul „Trăsniţii”, de la Prima TV, a fost angajat într-un institut de proiectări care aparţinea Armatei. „Am fost mecanic de întreţinere, apoi am lucrat în proiectare. După Revoluţie, m-am prezentat la Casa Centrală a Armatei. Am luat preselecţiile, i-am cunoscut pe colegii mei şi am format împreună un grup de Estradă, al Casei Centrale a Armatei. Am activat în această formulă până în 1995, după care am ajuns la Amerom, la emisiunea «O lume, nebună, nebună, nebună», prezentată de Melania Medeleanu„, a povestit actorul.

Citeşte şi Adelina Pestriţu a RECUNOSCUT! Care este SECRETUL pe care nu şi-l dorea aflat

Cabral a fost nevoit să muncească în timpul liceului, în vacanţele de vară, dacă voia bani de ex­cursii sau de haine fistichii. „Am descărcat TIR-uri cu cârca atunci când am vrut să plec cu băieţii la mare, am lucrat la vulcanizare când am vrut să merg la munte, când mi-am dorit să mă îmbrac mai cu moţ m-am angajat paznic de noapte la anticariat… Am lucrat şi pe şantier, la casa lui Titi, un prieten de-al părinţilor mei„, a povestit el pe blog. După ce a împlinit 18 ani, s-a angajat cu carte de muncă la o firmă de asigurări şi a lucrat acolo aproape 5 ani.

La rândul ei, Lavinia Petrea, blonda de la ştirile matinale ale PRO TV, îşi aminteşte: „O vreme, am lucrat într-un birou notarial, unde redactam o parte din actele pe care le semna notarul. Nu mă simţeam deloc în largul meu închisă într-un birou. Pe atunci, Lavinia se uita cu jind la postul de televiziune la care azi lucrează şi visa să devină reporter.

Absolventă de Limbi Străine, TEO a fost profesoară de engleză la un liceu din Capitală.

DAN NEGRU a fost contabil la un spital. A fost dat afară  fiindcă greșea calculele.

ANDI MOISESCU a vândut ziare la un chioşc din Capitală, în zona Pieţei Romane.

ADELINA PESTRIŢU a dansat în cluburi din Ibiza înainte ca Liviu Vârciu s-o ia de nevastă.

BUSU a lucrat 2 ani pe post de coxar la Combinatul Siderurgic Hunedoara.

“Am filmat la nunţi, am fost ospătar, vânzător de haine şi de cafea”, a recunoscut PEPE.

MIHAELA RĂDULESCU a făcut bani din taximetrie în anii de după Revoluţie.

MIHAI MĂRGINEANU a profesat ca inginer înainte să devină cântăreţ şi apoi actor.

GINA PISTOL a fost operator xerox şi vânzătoare într-un magazin de articole sportive.

La Nadine traseul a fost invers. Ea a devenit cunoscută cu „Şcoala vedetelor”, apoi a făcut carieră în TV, prezentând emisiuni de divertisment la diverse posturi. Însă… la un moment dat, a simţit că personalitatea i se dizolvă şi că showbizul a devenit un mediu toxic pentru ea, aşa că a plecat peste O­cean şi a luat viaţa de la zero. „În America am fost dădacă, ospătăriţă şi am gătit pentru petreceri private„, a povestit ea la întoarcerea în România, după 7 ani. Acum, în paralel cu jobul de la PRO TV, mulatra ajută copiii săraci de la ţară, prin ONG-ul pe care-l deţine.