Trei accidente pe acelaşi bulevard, bătrân lovit pe trecere

Situaţie incredibilă la Drobeta Turnu-Severin. Trei accidente s-au produs în jumătate de oră, pe trecerea de pietoni a celui mai important bulevard din oraş. Două dintre ele au avut loc aproape simultan.

14 feb. 2018, 07:52
Trei accidente pe acelaşi bulevard, bătrân lovit pe trecere

Primul accident s-a produs la intersecţia a două artere centrale din Turnu Severin. Victima, o femeie de 66 de ani, a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spital.

Poliţiştii nici nu terminaseră cercetările că la doar 300 de metri distanţă, pe cele două sensuri ale bulevardului s-au mai produs alte două accidente.

Din cauza ploii şi a vizibilităţii reduse, o şoferiţă de 24 de ani nu a văzut un bătrân care traversa pe trecere şi l-a lovit.

Aproape în acelaşi timp, pe celălalt sens de mers, pe aceeaşi trecere de pietoni, un alt şofer a lovit în plin o femeie de 49 de ani.

„La toate cele trei accidente, cauza este neacordarea de trecere pietonilor. Din cate se pare, cei trei sunt toti raniti, doi mai usor, doamna s-ar parea ca e putin mai grav. Cercetarile continuă”, spun reprezentanţii poliţiei. 

Cei trei şoferi vinovati se vor alege cu permisul suspendat şi cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Vezi şi: Accidente în lanţ şi drumuri închise în Cehia din cauza căderilor masive de zăpadă