Trei astrologi, o singură concluzie! Care sunt norocoşii acestei săptămâni

Numerologul Mihai Voropchievici, Camelia Pătrășcanu și Marian Cojocaru au realizat horoscopul săptămânii viitoare. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte. Cine sunt norocoșii săptămânii, dar și cine va avea o săptămână complicată.

28 ian. 2019, 06:02
Trei astrologi, o singură concluzie! Care sunt norocoşii acestei săptămâni

Horoscop Mihai Voropchievici 27 ianuarie – 3 februarie. O săptămână plină de provocări. PREVIZIUNILE RUNELOR

HOROSCOP. Berbec – dă lovitura. Salt rapid, calitativ, primește recompense pentru munca sa.

HOROSCOP. Taur – o săptămână în care este la mâna Domnului. Este o nebuloasă în capul său. Sunt înconjurați de mister și necunoscut.

HOROSCOP. Gemeni – sunt puși pe scandal. Bătălii furtunoase, dispute. Încercați să fiți calmi și să nu dați curs provocărilor celor din jur.

HOROSCOP. Rac – poate găsi o rezolvare a tuturor problemelor care îi frământă, discutând cu ceilalți membri ai familiei. Se grevează cu prea multe sarcini.

Mai multe detalii aici 

HOROSCOP  Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna 28 ianuarie-3 februarie. 

HOROSCOP   Berbec – Se anunță o săptămână grozavă pentru că sunt foarte orientați către prosperitate și câștig sub toate formele. Pot specula niște atuuri, avantaje pe care le au, în zilele de luni și marți. Miercuri și joi își înving oponenții. Vineri și sâmbătă pot avea tensiuni în familie sau cu alte persoane aproapiate. 

HOROSCOP   Taur – o săptămână în care au atenția concentrată pe parteneriate. Vor să extragă tot ceea ce e mai bun și mai profitabil pentru ei dintr-un parteneriat. Sunt atenți la ce își doresc ceilalți, dar și la slăbiciuni. Își încep săptămâna prin a descifra ceea ce vor ceilalți. Negocieri foarte bune și pot avea parte de o surpriză, miercuri și joi. Vor avea parte de tensiuni, vineri și sâmbătă.  

HOROSCOP  Gemeni – au dorința de a munci cu foarte mult spor. Vor căuta specialiști în domeniu, luni și marți. Au negocieri foarte bune, farmecă pe toată lumea, miercuri și joi. De aceea sunt foarte bine văzuți de publicul larg, însă nu le merge cu partenerul de viață. Cineva profită de slăbiciunile lor. 

HOROSCOP  Rac – o săptămână bună, orientată mai mult către muncă și cu rezultate foarte bune. E bine să se concentreze pe planurile pe care le au. Au oportunități și au parte de schimbări. În dragoste sunt tensiuni. Vineri și sâmbătă sunt tensionați. 

HOROSCOP   Leu – își încarcă bateriile luni și marți și lucrează la consolidarea poziției lor. Miercuri și joi sunt într-o formă minunată, au parte de iubire și semnale bune din partea unor persoane la care se gândesc. Atenție la sănătate, vineri și sâmbătă. Dacă și-au neglijat niște probleme profesionale neapărat trebuie să se ocupe de ele. Duminică, discuții conjugale.

Mai multe detalii aici

Horoscop Mariana Cojocaru: zodiile care au MARI BUCURII săptămâna viitoare. Pe cine atinge norocul divin

Berbec
Efectele Eclipsei din 21 ianuarie se simt încă. Unii Berbeci pot fi afectați nu doar de Eclipsă, ci și de cuadraturile pe care conjuncția Venus-Jupiter o face cu Neptun și Kiron- pe viața sentimentală sau în carieră. Așa arată horoscopul general, nu cel personal. Pentru alții, funcționează bine conjuncția Marte cu Norocul Divin din constelația lor cu Jupiter în rezonanță cu Venus, pe zodii de foc.

Taur

Astrograma generală perioadei nu este identică cu astrograma personală. Pe astrograma generală se văd unele schimbări la locul de muncă sau legate de locul de muncă. Eclipsa care a fost în 21 ianuarie vă poate arăta o direcție nouă de destin, nu de soartă. Unii se pot certa în dragoste pe un astfel de aspect, dacă au destinați(destinate) în viața lor și nu sortiți/e. Atenție la sănătate și la ce mâncați!

Gemeni
Va trebui să conștientizați faptul că opoziția pe care o face Soarele natal(horoscopul general) cu Jupiter aflat în rezonanță cu Venus vă poate bulversa emoțional. Unde? Pe parteneriate lucrative și amoroase. Unii nativi sunt susținuți la examene(intuiția), alții nu pot fi dacă nu știu nimic. Unii nativi ai zodiei sunt inteligenți, alții sunt destul de superficiali. Studiul personal este foarte important.

Rac
Eclipsa de Lună vă vizează în mod direct. Inclusiv pe cei care au Ascendentul în această zodie sau Nodurile Karmice. Karma poate indica relațiile nefaste sentimentale(risc de ruptură), dar și relațiile care se pot lega acum. Doar analiza karmică poate spune ce relații rezistă și care sunt relațiile care pot avea probleme pe viitor. Atenție la sănătate, că sunt aspecte care vă pot da peste cap organismul.