TREI ASTROLOGI, o singură concluzie. Ce zodie este binecuvântată, pentru cine urmează o săptămână plină de ghinioane

Publicat: Luni, 15 Aprilie 2019 07:26 // Actualizat: Luni, 15 Aprilie 2019 07:26 // Sursa: romaniatv.net

Mihai Voropchievici, Camelia Pătrăşcanu şi Urania au citit în astre şi vin cu previziuni pentru toate zodiile în perioada 18 - 24 martie 2019.

HOROSCOP 15-21 APRILIE 2019 Mihai Voropchievici. Sfaturile săptămânii pentru fiecare zodie. Previziunile runelor

HOROSCOP BERBEC: Va trebui să schimbe macazul că să nu mai meargă pe aceeași axă, chiar dacă a perseverat, e șef. Dacă a greșit, să schimbe metoda. 

HOROSCOP TAUR: Are o săptămână în care intră în grația divină a celor din jur. Cineva care se gândește la el îi va trimite un cadou minunat.

HOROSCOP GEMENI: Gemenii, care sunt încă în căutări, primesc o săptămână fierbinte. Au șanse să găsească o dragoste nouă, pasională care poate să le ordoneze viața și să pună temeliile unei căsnicii sau unei relații de lungă durată.

HOROSCOP RAC: Racii sunt câștigători pe toate planurile: sănătate, bani, dragoste, carieră, profit. 

HOROSCOP LEU: Leii trebuie să se pregătească pentru o suită de schimbări majore. 

HOROSCOP FECIOARĂ: Fecioarele sunt mai secretoase și aceste secrete nu ies la iveală decât cu ajutorul forței divine.

Citeşte mai multe aici

HOROSCOP URANIA 13-18 APRILIE 2019. Luna plină aduce schimbări. Peste ce zodii dă norocul săptămâna viitoare

BERBEC

În prima parte a zilei de 13 aprilie, provocări domestice curente care au generat disconfort și care îi obligă pe nativi să se concentreze asupra lor pentru a face ordine. Între 13 aprilie, după ora 10:51′, și 15 aprilie, la prânz, momente de entuziasm, chef de distracție, atitudine participativă față de situațiile care îi pot rupte de banalitatea preocupărilor cotidiene sau de rutina de la locul de muncă. Între 15 aprilie, după ora 13:04′, și 17 aprilie, la prânz, nativii vor fi obligați să acorde (mai) mult timp preocupărilor profesionale. Discrete disfuncții organice legate de fiziologia organelor localizate în abdomenul inferior. În dimineața zilei de 17 aprilie, Mercur va intra în zodia Berbecului și le va da nativilor capacitatea de a vorbi expresiv, de a-și susține în mod convingător un punct de vedere. Între 17 aprilie, după ora 14:22′, și 19 aprilie, după-amiaza, relațiile parteneriale pot fi puse la încercare: soțul, asociatul, colaboratorul, rivalul va ridica o problemă de interes comun în termeni răspicați. Pe 19 aprilie va avea loc, pentru a doua oară, în acest an, Luna Plină în Balanță, (prima Lună Plină în Balanță a avut loc pe 21 martie a. c.). Această ipostază astronomică, din categoria Blue Moon (două Luni Pline în același semn zodiacal), reprezintă un mecanism astronomic firesc care s-a format de mai multe ori, din anul 2000 până în prezent, iar pe direcția Berbec/Balanță, s-a întâmplat în 2004. El va avea efect în plan personal și partenerial, diferit în funcție de vârstă și ecou biografic. Atenție la probleme care s-au pus cu o lună în urmă și care revin vor atrage atenția asupra nevoii de a se ține cont de aceleași condiții care au fost ignorate sau abandonate. Din 19 aprilie, după ora 15:40′, trăiri intense, uneori de-a dreptul destabilizatoare cu privire la o chestiune bănească sau materială care-i preocupă în mod special.

TAUR

În prima parte a zilei de 13 aprilie, disponibilitate redusă pentru dialoguri, conversații și schimb de impresii. Nevoia de aprofundare a unei teme îi face tăcuți sau prudenți. Între 13 aprilie, după ora 10:51′, și 15 aprilie, la prânz, presiunea familiei sau treburile casei le vor complica existența mai ales dacă nativii vor intra în dezacord cu părinții sau cu rudele apropiate pe o temă de interes comun înțeles în chip diferit. Între 15 aprilie, după ora 13:04′, și 17 aprilie, la prânz, Taurii vor avea nevoie de calm, de echilibru interior și nu de zbucium, lacrimi sau stres emoțional. Mercur va intra, în dimineața zilei de 17 aprilie, în zodia Berbecului și-i îi va ține în priza dialogurilor interioare mai ales când vor rămâne singuri și vor dori să se odihnească; de aici, riscul unei agitații mentale, a unor preocupări care-i macină sau a unei singure probleme care revine obsedant în mintea lor. Între 17 aprilie, după ora 14:22′, și 19 aprilie, după-amiaza, momente oarecum destinse sau de indiferență și detașare de solicitările firești de la locul lor de muncă. Pe 19 aprilie va avea loc, pentru a doua oară, în acest an, Luna Plină în Balanță, la 29°07′ (prima Lună Plină în Balanță a avut loc pe 21 martie a. c.). Această ipostază astronomică, din categoria Blue Moon (două Luni Pline în același semn zodiacal), reprezintă un mecanism astronomic firesc care s-a format de mai multe ori, din anul 2000 până în prezent, iar pe direcția Berbec/Balanță, s-a mai întâmplat în 2004. Cei născuți în Taur pot resimți această secvență mai intens în plan organic (agitație) sau în plan psihic: enervare senzația de atingere a unei limite a rezistenței lor nervoase. Din 19 aprilie, după ora 15:40′, începe o perioadă care va ridica premizele unui conflict ce nu se va epuiza prea lesne și care pune într-o ecuație stresantă contractele, despărțirile, deciziile parteneriale, dușmăniile.

Citeşte mai multe aici

HOROSCOP CAMELIA PĂTRĂŞCANU 15-21 APRILIE 2019: Luna Plină aduce multe tensiuni

HOROSCOP BERBEC. Au chef de muncă și pot rezolta multe lucruri. E important să se implice în activități în care și-au dovedit experiența. Se luptă pentru a afla opiniile șefilor. Luna Plină le poate aduce tensiuni în relațiile parteneriale.  

HOROSCOP TAUR. În prima parte a săptămânii sunt foarte creativi. Poate vor să inoveze ceva la locul de muncă. Sunt inspirați urmărindu-i pe alții. Au planuri mari. 

HOROSCOP GEMENI. Au Marte în semnul lor zodiacal. Sunt plini de energie, dar trebuie să fie atenți la felul în care-și folosesc forța fizică fiindcă riscă mici accidente. Pot face speculații financiare. Pentru ziua de vineri se creează pe axa minimă aspecte de Lună Plină.  

HOROSCOP  RAC. Încep să aibă zona carierei încărcată de planete. Multe discuții legate de stil de viață în relația cu partenerul, scopuri comune. Au un cuvânt greu de spus și nu mai acceptă amânări. 

Citeşte mai multe aici

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
horoscop horoscop Camelia Patrascanu horoscop Mihai Voropchievici Horoscop Urania
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7764
RON
06 Dec
noapte -3 °
zi 8 °
Ultimele joburi adaugate
24 H