TREI ASTROLOGI, o singură concluzie. Cine va avea o săptămână de coşmar, ce zodii sunt binecuvântate

Mihai Voropchievici, Camelia Pătrăşcanu şi Mariana Cojocaru au citit în astre şi vin cu previziuni pentru toate zodiile în perioada 18 - 24 martie 2019.

17 mart. 2019, 08:09
TREI ASTROLOGI, o singură concluzie. Cine va avea o săptămână de coşmar, ce zodii sunt binecuvântate

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI 18-24 martie: O săptămână cu efecte de bumerang. Previziunile runelor

HOROSCOP BERBEC

Are o săptămână în care trebuie să stabilizeze situația, să-și consolideze poziția acasă, în primul rând, că de acolo pleacă, la serviciu când s-a dus și când iese în public să stabilizeze și să știe cine e, să-și creeze coordonatele pentru a reuși. 

HOROSCOP TAUR

Taurul are o săptămână în care este mai furtunos, puțin mai exploziv, nu știu motivele, a ieșit Hagalul, semnul uraganului. Sfatul este să vă mobilizați toate forțele, să pregătiți o bătălie mai furtunoasă cu o condiție, dacă vreți ca bătălia aia să nu ia amploare, să rămâneși calm. Numai așa totul se aranjează. 

HOROSCOP GEMENI

Că tot își doreasc și a ieșit colțul ierbii o dragoste nouă, fierbinte, ceva pasional. Și pentru cei necăsătoriți, dar și cuplurile unde există Gemeni se reînnoadă sentimentele, vin cu declarații. E fantaStic. O săptămână cu dragostea la cote înalte. 

HOROSCOP RAC

Dacă săptămâna trecută au fost alții care au primit cadouri, acuma s-au mutat la Rac.  O sumă de bani surpriză sau un cadou-surpriză. Suma de bani este ceva mai important. O săptămână de beneficii. De unde vin nu contează, treaba e să vină. 

Citeşte mai multe aici

HOROSCOP pentru săptămâna 18-24 martie, cu Camelia Pătrășcanu. Leii investesc în viitor, Peștii sunt deciși să își crească veniturile 

HOROSCOP BERBEC. Pentru săptămâna următoare berbecii trebuie să muncească mult, mai ales marți și miercuri. E lună plină joi și interesează direct mai ales în ceea ce privește relațiile. Berbecii sunt foarte atenți la muncă, dar și în parteneriate. Vor să își impună opinia. 

HOROSOCP TAUR. Taurii vor să încheie un proiect. Lucruri mari și multe de făcut, mai ales marți și miercuri dar lună plină vizează mai ales munca. Taurii trebuie să se plângă mai puțin de colaboratori, dar să îi aleagă mai bine. Aceasta este lecția. De joi încolo urmează 30 de zile de mare atenție în legătură cu munca de colaborare.

HOROSCOP GEMENI. Gemenii au și ei o săptămână în care mercur retrograd se află în zona carierei. Aceștia își recapătă încrederea și optimismul, nu au voie să greșească mai ales dacă știu că altădată în situații similare au făcut-o. Gemenii trebuie să fie mai atenți și să își corecteze greșelile.

HOROSCOP RAC. Racii trebuie să fii atenți la tot ce înseamnă vehiculare de informații, dar să fie atenți și la lucrurile pe care le au de rezolvat fie medical, fie profesional.

Citeşte mai multe aici

HOROSCOP MARIANA COJOCARU 18-23 martie: Ce zodii îşi fac de cap, analiza KARMICĂ a fiecărei zodii

Berbec

Alinierea reală de planete din Pești(nu de alinierea de care vorbesc toți) este formată din Soare-Mercur Retrograd și Neptun. Pentru voi poate aduce tensiuni la locul de muncă, defecțiuni ale aparaturii, inclusiv de comunicare (calculator, telefon, card bancar, credite, etc.), afecțiuni legate de sănătate. Aspectele sunt generale, nu personale(harta natală). Câștigă cei care muncesc bine.

Taur

Venus și Lilith sunt în cuadratură cu Marte din zodia voastră. Dacă Venus și Lilith sunt în Vărsător este bine să vă feriți de avansurile șefilor ierarhici de la locul de muncă. Cum Lilith are aspect și influențe karmice este bine să înțelegeți că nu e bine să vă legați la cap fără să vă doară. Analiza karmică este cea care vă arată drumul corect în viață(carieră, bani). Sănătatea cere dietă studiată și mișcare afară.

Gemeni

Credința este cea care face diferența între Gemenii pozitivi și cei negativi, chiar dacă Mercur este o planetă neutră. Cum Mercur este Retrograd și rezonează cu Soarele și Neptun din Pești e bine să vă găsiți liniștea în lăcașele de cult și să respectați orânduirea cerească. Din câștigurile voastre trebuie să donați celor mai puțin norocoși- cuadratura pe zodii duble pe care o face acum alinierea de planete.

Citeşte mai multe aici