Trei bărbaţi s-au luptat ore întregi cu o MONSTRUOZITATE cu SÂNGE RECE, dar au stabilit un nou RECORD VIDEO

Trei americani au reuşit să captureze o reptilă uriaşă, cu o greutate record, după ce au urmărit un aligator în timpul sezonului de vânătoare ce are loc în Mississippi pentru zece zile în fiecare an. Cu toate acestea, bărbaţii nu se aşteptau să prindă o adevărată bestie de 300 de kilograme şi aproape patru metri lungime.

05 sept. 2013, 17:37

Cole Landers, Dustin Bockman şi Ryan Bockman au dat nas în nas cu o reptilă de 330 de kilograme în timpul scurtului sezon de vânătoare de aligatori organizat de autorităţile locale pentru a ţine populţia de aligatori sub control, potrivit The Sun.

Citeşte şi Incredibil: Vezi ce a descoperit un fotograf la OPT LUNI după ce un ALIGATOR i-a mâncat APARATUL FOTO

Unul dintre vânători a povestit că a trebuit să urmărească animalul pentru două ore înainte să îl lovească cu o suliţă. Mai mult, oamenii au avut nevoie de alte câteva ore să îl captureze în chingi. Într-un final, după alte şase ore de sudoare şi lupte crâncene duse împotriva reptilei, ea a fost urcată pe barcă.

Sigur o să o gătim. Este destulă carne pentru toţi„, a povestit Dustin, care a adăugat că va folosi pielea pentru a face rame de fotografii şi curele pentru arme.

Citeşte şi A plecat cu cortul, dar noaptea s-a trezit cu capul în gura unei FIARE: Iubita a fugit în maşină şi m-a lăsat

Aligatorul a fost prins în cea de-a treia zi a sezonului de vânătoare, care durează doar zece zile. În această perioadă se eliberează o serie limitată de permise care dau drept populaţiei să omoare reptile.