Trei bebeluşi, găsiţi morţi în podul unui bloc. Femeia de serviciu a sunat disperată la 112

Cadavrele a trei bebeluşi au fost descoperite în podul unui bloc. Poliţiştii şi procurorii bistriţeni au început anchete în comuna Bistriţa-Bârgăului, judeţul Bistriţa-Năsăud.

10 mart. 2017, 11:04
Trei bebeluşi, găsiţi morţi în podul unui bloc. Femeia de serviciu a sunat disperată la 112

Trei copii au fost găsiţi morţi în podul unui bloc din Bistriţa Bârgăului. Se pare că doi dintre ei sunt gemeni nou-născuţi. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud au declarat că au fost sesizaţi despre faptul că în podul unui bloc din localitatea Bistriţa Bârgăului ar fi fost găsite cadavrele unor bebeluşi.

„Echipa operativă a Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud, sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa Năsăud, s-a deplasat aseară (joi – n.r.) la faţa locului, unde au fost identificate cadavrele a trei bebeluşi. În acest caz s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut decesul copiilor”, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul IPJ.

Cadavrele bebeluşilor au fost descoperite de o femeie care a urcat în pod să cureţe.

Femeia a fost cea care a anunţat şi Poliţia.

Localnicii au declarat că bebeluşii erau morţi de mai mult timp şi că erau ascunşi în cârpe şi saci de plastic.

Cele trei cadavre au fost transportate la Serviciul Judeţean de Medicină Legală din Bistriţa pentru efectuarea necropsiei. După ce Serviciul Judeţean de Medicină Legală din Bistriţa a ridicat cadavrele, podul blocului a fost sigilat.