Trei copii au rămas singuri pe lume. Tatăl lor a murit înecat sub ochii lor

Tragedie într-o familie din Suceava. Un bărbat s-a înecat sub privirile celor trei copii ai săi. Omul a intrat în iaz pentru a se răcori, iar martorii spun că s-a înecat pentru că i s-a făcut rău, fiindcă era un foarte bun înotător. Cei trei copii au rămas acum orfani. Mama lor a murit în urma cu un an, bolnavă de cancer.

05 aug. 2014, 06:02
Trei copii au rămas singuri pe lume. Tatăl lor a murit înecat sub ochii lor

Un bărbat în vârstă de 37 de ani s-a înecat într-un iaz din localitatea Bereşti, judeţul Suceava.

Bărbatul a vrut să se răcorească după o zi de muncă la câmp. Unul dintre cei trei copii a intrat şi el în apă. La un moment dat, omului i s-a făcut rău, iar copilul a intrat şi el în panică. A fost salvat însă de fratele mai mare. Rudele aflate pe mal au sărit imediat, l-au scos pe bărbat, au încercat să-i acorde primul ajutor, dar era prea târziu.

„Da, făceau baie amandoi, cu cel mijlociu. El s-a dus la fund, băiatul l-a scăpat alt băiat”, a declarar tatăl bărbatului înecat, potrivit România TV.

„Partea asta nu e adâncă deloc, dar probabil a fost infierbântat. El era de apa, el ştia să înoate, mergea la pescuit de multe ori, dar acum Dumnezeu ştie. S-o fi prins într-o zgatie că e multă buruiană”, a povestit un martor.

La faţa locului a venit şi o ambulanţă, însă medicii nu au putut decât să constate decesul. Cei trei copii, cu vârste cuprinse între 3 şi 11 ani, au rămas fără părinţi. În urmă cu un an, ei şi-au pierdut şi mama bolnavă de cancer. Acum micuţii vor rămâne în grija bunicilor.

Citeşte şi: ANCHETĂ în cazul băiatului de 14 ani care s-a înecat la ştrand