Victimele accidentului produs de ŞOFERUL SINUCIGAŞ au fost înmormântate VIDEO

Scene dramatice, joi, în Câmpina şi Proviţa, unde sute de oameni i-au condus pe ultimul drum pe oamenii nevinovaţi omorâţi de şoferul sinucigaş.

02 oct. 2014, 12:30
Victimele accidentului produs de ŞOFERUL SINUCIGAŞ au fost înmormântate VIDEO

Eduard Mihai, 11 ani, tatăl lui, Florin, şi bunul lor prieten Robertino au părăsit definitiv această lume. Pe ultimul drum i-au condus sute de oameni, rude, prieteni, colegi, potrivit România TV. Chiar şi cei care au aflat de la televizor de nenorocire s-au rugat pentru sufletele lor în urma sicrielor.

Zeci de copii, colegi şi prieteni ai lui Eduard Mihai au venit să-l vadă pentru ultima oară. Nu înţeleg de ce soarta l-a luat de lângă ei.

Distruşi de durere, rudele celor morţi nu vor să-l ierte pe şoferul sinucigaş, aşa cum le-au cerut părinţii acestuia.

Dacă voia să se omoare, trebuia să se ducă într-un pod, într-un stâlp, dar nu să ia atâtea vieţi. El trebuia să îşi dea seama că intrând într-o maşină sunt alte persoane în acea maşină. A luat nişte vieţi. Ce vină avea copilaşul ăla?„, a declarat unchiul lui Eduard Mihai.

Nicoleta şi fiica ei Iuliana, celelalte două victime ale accidentului, au fost conduse pe ultimul drum cu o durere nemărginită. Sute de oameni s-au alăturat cortegiului.

Noi informaţii despre şoferul care a omorât cinci oameni nevinovaţi au ieşit la iveală. Foştii colegi ai lui George Dumitru au povestit că tânărul avea probleme psihice de mult timp, potrivit România TV. Iar acesta nu părea să vrea să le rezolve.

George Dumitru s-a sinucis din cauza iubitei care l-a părăsit, după ce a anunţat pe toată lumea pe Facebook de intenţiile sale. Apoi nu a mai răspuns la telefon, ci a urcat în maşină şi a condus pe DN 1, pe contrasens, cu farurile stinse, aşteptând o maşină de care să se izbească. Nu a ezitat niciun moment când un alt autoturism i-a ieşit în cale şi a intrat în plin în maşina care circula regulamentar şi în care se aflau trei adulţi şi doi copii pe care i-a luat cu el pe lumea cealaltă.

George Dumitru a fost înmormântat marţi, într-un cimitir din sectorul 4 al Capitalei. Familia Dumitru a transmis un mesaj către presă. „Vă scriem cu durere în suflet, cu rugămintea de a ne respecta suferinţa pentru pierderea lui George, fiul nostru, frate şi prieten atât de iubit de cei care l-au cunoscut. Mulţumim celor care au reuşit să ne înţeleagă, fiind alături de noi, lăsându-l doar pe Bunul Dumnezeu să judece cele întâmplate. Ştim că orice cuvânt am spune familiilor îndurerate nu le vom putea alina durerea. Ne este greu să exprimăm în scris ceea ce simţim acum, dar sufletul nostru este alături de rudele îndoliate şi le transmitem sincere condoleanţe„, scrie familia lui George Dumitru într-o scrisoare către presă.

TRAGEDIA DE PE DN 1. Dezvăluirile celui mai bun prieten al SINUCIGAŞULUI de pe DN 1 VIDEO