Trei eleve au fost prinse dansând pe băncile şcolii. Află cum le-a pedepsit directorul

Trei eleve de la un liceu din municipiul Vaslui care au dansat pe băncile dintr-o sală de curs au fost sancţionate de conducerea şcolii cu câte zece ore de muncă în folosul comunităţii la un centru pentru copiii străzii.

17 oct. 2013, 19:42
Trei eleve au fost prinse dansând pe băncile şcolii. Află cum le-a pedepsit directorul

Conducerea Liceului Teoretic”Emil Racoviţă” Vaslui a decis, cu aprobarea Consiliului Profesoral, sancţionarea a trei eleve, două de clasa a XI-a şi una de clasa a IX-a, cu câte zece ore de activităţi în folosul comunităţii, după ce au fost filmate şi postate pe internet dansând pe băncile dintr-o sală de clasă, informează Mediafax.

Cele trei adolescente vor trebui să meargă timp de cinci zile, în afara orelor de curs, la Centrul de zi şi noapte pentru copiii străzii Vaslui, unde vor susţine programe artistice pentru micuţii cazaţi acolo.

„Am considerat că această sancţiune le va îndrepta spiritul civic şi o să conştientizeze că ceea ce au făcut nu este bine. Ceea ce ne-a deranjat cel mai mult a fost faptul că au dansat pe bănci. Acum vor trebui să desfăşoare activităţi culturale şi distractive cu copiii din centru, mai precis cam ceea ce au făcut la şcoală, însă fără a folosi băncile”, a declarat directorul Liceului „Emil Racoviţă” Vaslui, Daniel Hulubei.

Cele trei eleve au fost surprinse într-un filmuleţ înregistrat cu telefonul mobil de un coleg în timp ce dansau pe băncile din sala de curs, adolescentele pregătindu-se pentru balul anual al bobocilor.

CITEŞTE ŞI Un profesor s-a dat drept fată pe Facebook, pentru a primi fotografii cu băieţi goi