Trei eleve care abia susţinuseră examenul de Bacalaureat, lovite de maşină în faţa liceului

Trei eleve care abia dăduseră examenul de Bacalaureat au fost lovite de o mașină în timp ce se aflau într-o stație de autobuz. Totul s-a întâmplat chiar în faţa Liceului Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu".

01 iul. 2019, 13:40
Trei eleve care abia susţinuseră examenul de Bacalaureat, lovite de maşină în faţa liceului

Trei tinere care se aflau luni într-o staţie de transport în comun din Medgidia au ajuns la spital după ce au fost lovite de un autoturism al cărui şofer a pierdut controlul volanului, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Victimele, două dintre ele în vârstă de 18 ani, iar alta, de 19 ani, se aflau în staţia din apropierea fabricii de ciment de la Medgidia. Fetele abia susţinuseră prima probă scrisă a Bacalaureatului. Conducătorul auto este tot un tânăr, de 18 ani.

„În jurul orei 12,30, un bărbat, în vârstă de 18 ani, a condus un autoturism, pe strada Poporului din Medgidia, dinspre fabrica de ciment către şoseaua de centură, moment în care a pătruns pe sensul opus de mers, în mod nejustificat, şi a acroşat trei pietoni, care se aflau în staţia de transport în comun persoane. În urma accidentului rutier, cele trei femei au suferit vătămări corporale uşoare şi au fost transportate la spital”, potrivit IPJ Constanţa.

Ancheta poliţiştilor privind cauza şi împrejurările producerii accidentului rutier este în derulare.