Trei elevi au fost BĂTUŢI în liceu, la Curtea de Argeş VIDEO

Trei elevi au fost bătuţi crunt în curtea liceului în care învaţă. Unul dintre elevi a fost lovit la cap. Incidentul s-a petrecut luni, în Curtea de Argeş. 

31 mart. 2014, 07:15
Trei elevi au fost BĂTUŢI în liceu, la Curtea de Argeş VIDEO

Două grupuri de elevi s-au luat la bătaie luni în incinta unei unităţi de învăţământ din Curtea de Argeş, conflictul izbucnind în urma unui schimb de replici pe o reţea de socializare.

Incidentul s-a produs la Grupul Şcolar Auto, în timpul unei pauze, potrivit directorului unităţii de învăţământ, profesorul Ioan Călinescu. Răfuiala a avut loc între două grupări de elevi. În urma scandalului, trei băieţi au fost bătuţi, iar unul dintre aceştia a ajuns la Spitalul Municipal din Curtea de Argeş cu traumatism cranio-cerebral.

„La ora 9.02 s-a făcut apel la servicul unic 112 pentru un tânăr cu un traumatism cranio-cerebral minor, căruia doamna din cadrul cabinetului medical şcolar i-a acordat primul ajutor şi a spus că nu mai este nevoie de ambulanţă. Apoi au revenit cu un alt apel pentru încă doi elevi bătuţi. Elevii prezintă leziuni minore, au fost examinaţi de un medic şi transportaţi la camera de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Curtea de Argeş”, a declarat, la România TV, Luminiţa Paul, reprezentant Ambulanţă Piteşti.

Citeşte şi SCANDAL la un liceu din Craiova: Un băiat, la spital după ce a fost bătut de coleg

„În incident au fost implicaţi cinci-şase elevi de clasa a XI-a, unii de la liceu, ceilalţi de la profesională. (…) Am înţeles că în ultimele zile au avut nişte schimburi de replici mai dure pe reţelele de socializare, iar astăzi s-au întâlnit în timpul unei pauze pentru a tranşa conflictul”, a declarat Ioan Călinescu.

Încăierarea a fost oprită de cadrele didactice, iar unul dintre elevii implicaţi, care a suferit câteva escoriaţii, a avut nevoie de îngrijiri medicale. Elevii implicaţi în conflict, toţi în vârstă de 18 ani, au fost conduşi la sediul Poliţiei Curtea de Argeş, pentru a fi identificaţi şi sancţionaţi. „Vom face o analiză şi la nivelul şcolii, în funcţie de concluziile la care vom ajunge urmând să luăm măsurile disciplinare care se impun”, a precizat directorul unităţii de învăţământ, Ioan Călinescu.