Trei elevi reținuți și unul internat la Psihiatrie, după bătaia de la şcoala din Arad

Trei elevi au fost reținuți de către autorități și unul a fost internat la Psihiatrie, după ce un băiat a fost bătut crunt de către colegii săi, în timp ce unul dintre ei filma întreaga scenă.

22 sept. 2021, 13:02
Trei elevi reținuți și unul internat la Psihiatrie, după bătaia de la şcoala din Arad

Trei elevi au fost reţinuţi şi unul a fost internat la Psihiatrie, după bătaia care a avut loc la Liceul „Atanasie Marinescu” din Lipova, județul Arad.

„În baza probatoriului administrat, faţă de trei minori au fost dispuse măsuri preventive, după cum urmează: minorul de 13 ani a fost internat la Spitalul Judeţean Arad – Secţia Neuropsihiatrie Pediatrică; ceilalţi doi minori care şi-au agresat colegul au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Tânărul care a filmat şi ulterior distribuit imaginile a fost, de asemenea, reţinut. În cauză se continuă cercetările pentru săvârşirea următoarelor infracţiuni: ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovirea sau alte violenţe, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova”, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad.

Moment halucinant la o școală din Arad. Trei elevi reţinuţi şi unul internat la Psihiatrie după ce un băiețel a fost bătut: „Direct, dă-i! La box, cum v-am învățat eu”

Un băiețel de la o școală din Arad

a fost victima unui abuz extrem din partea celorlalți elevi, care l-au bătut cu pumnii și cu picioarele, în timp ce colegii filmau și îi încurajau pe agresori.

În imaginile de-a dreptul îngrozitoare se vede cum mai mulţi elevi se lovesc fără milă în colegul lor cu pumnii. Filmarea arată cum unul unul dintre agresori îl împinge pe băiat, apoi începe să-l lovească cu pumnii.

„Direct, dă-i! La box, cum v-am învățat eu”, se pot auzi vocile agresorilor, pe filmare.

Când acesta ripostează, în ajutorul agresorului sar alţi doi elevi, iar băiatul care nu a vrut să închidă uşa este asaltat cu pumnii de ceilalți minori prezenți, relatează observatornews.ro.


loading...