Trei FETE au descoperit că ÎMPART acelaşi IUBIT şi au pus la cale un PLAN de RĂZBUNARE FOTO

Trei tinere din Marea Britanie au avut parte de un adevărat şoc în momentul în care au descoperit că împart acelaşi iubit. Astfel, ele au pus la cale un plan de răzbunare.

17 sept. 2014, 09:59

Becky Connery, o elevă de 17 ani, era îndrăgostită de Charlie Fisher,  un bărbat de 20 de ani, însă, ulterior, a descoperit că tânărul, care lucrează într-un supermarket, mai avea o altă iubită. Mai mult, după mai multe cercetări, s-a descoperit şi o a treia tânără care îi era de asemenea parteneră băiatului, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Ce se întâmplă cu o relaţie când apare infidelitatea. Vezi dacă e bine să mărturiseşti că ai înşelat

Într-un final, cele trei au început să discute pe Twitter şi pe Facebook, reuşind să pună la cale un plan de răzbunare. Astfel, ele s-au hotărât să dea nas în nas cu el în momentul în care se întorcea acasă dintr-o excursie alături de bunică.

Citeşte şi A TURBAT de furie. Ce i-a făcut o vedetă de la noi iubitului său când a aflat că o înşală

Tânărul infidel a fost aşteptat pe aeroportul Luton, iar în momentul în care a intrat în sala de aşteptare cele trei fete au început să strige după el „Mincinosul, mincinosul”, în timp ce zeci de oameni râdeau de el. Ruşinat de incident, el a plecat cu coada între picioare alături de bunica sa.

Eram îndrăgostită de el şi el mi-a spus că este îndrăgostit de mine, cu toate că am fost suspicioasă încă de la început. Era foarte protectiv cu telefonul mobil şi nu mă lăsa să pun pe internet poze cu noi doi„, a declarat una dintre tinere.