Trei fete, lovite de maşină pe o trecere de pietoni din Galaţi. Şoferul era drogat

Accident teribil în Galați. Trei copile de 15 ani au fost spulberate pe trecerea de pietoni de un șofer drogat. Două dintre ele au fost transportate de urgență la spital.

07 iul. 2022, 15:24
Trei fete, lovite de maşină pe o trecere de pietoni din Galaţi. Şoferul era drogat

Două fete în vârstă de 15 ani au ajuns în spital joi după ce o mașină le-a lovit în plin, pe o stradă din Micro 13. Fetele, împreună  cu o prietenă şi ea tot de 15 ani, traversau strada pe o trecere de pietoni în apropierea capătului de linie Transurb, când au fost lovite de o maşină condusă de un bărbat în vârstă de 41 de ani.

Două dintre fete au fost rănite și au fost transportate la Spitalul de Pediatrie pentru investigații și îngrijiri medicale.

Citeşte şi: Accident grav în Dâmboviţa. Un camion care circula cu viteză mare a intrat într-o biserică

Tot la spital a fost dus şi şoferul vinovat de producerea accidentului. Acesta a ieşit pozitiv la cocaină în urma testelor rapide efectuate de poliţişti.

„Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, nu a consumat băuturi alcoolice, însă la testarea drugtest a rezultat pozitiv la consumul de substanțe psihoactive, respectiv cocaină. În cauză se va întocmi dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a declarat ag. șef. pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, pentru viata-libera.ro.

Citeşte şi: Val de accidente în România. Microbuz lovit de maşină în Ilfov, motociclist rănit grav la Galaţi

Acesta este cel de-al doilea accident rutier soldat cu victime, petrecut în județul Galați în mai puțin de o săptămână și care a fost provocat de un conducător auto drogat.