Trei fructe recomandate pentru piele strălucitoare

Este recomandat să includem în alimentația zilnică fructe și legume. Dar, în special fructele, deoarece sunt foarte sănătoase și ne redau strălucirea naturală a pielii, curățând-o din interior. 

29 aug. 2017, 08:49
Trei fructe recomandate pentru piele strălucitoare

Există o listă cu fructele pe care ar trebui să le mâncăm, și anume:

Mărul

Expresia „un măr pe zi ține doctorul la distanță” este, de fapt, foarte adevărată. Datorită cantității mari de vitamina C, merele ajută la repararea și creșterea țesuturilor din corp. Pielea uscată și părul fragil sunt cauzate de deficiența de vitamina C din organism.

În plus, substanțele nutritive din măr protejează pielea de daunele produse de razele soarelui și de mediul poluat la care suntem expuși. Ele mențin tegumentul hidratat, stimulează circulația sangvină și redă strălucirea naturală a pielii. 

Sfecla roșie

Sfecla roșie în salată sau în suc poate fi foarte benefică pentru sănătate. Leguma roșie acționează  ca un antioxidant, îmbunătățește circulația sângvină și îi redă pielii strălucirea. Consumul zilnic de sfeclă roșie previne coșurile și acneea, în timp ce detoxifică organismul din interior.

De asemenea, sucul de sfeclă roșie combate cearcănele. Cufundă o dischetă demachiantă în suc de sfeclă roșie, aplic-o pe ochi și las-o să acționeze 15 minute, după care clătește cu apă călduță. Pentru obținerea rezultatelor dorite, repetă tratamentul de mai multe ori. 

Lămâia

Datorită vitaminei C, lămâia este fructul care nu lipsește din alimentația noastră. Vitamina C acționează ca un agent de curățare a pielii, este antioxidant și stimulează producția de colagen, care, nu numai că va elimina cearcănele, ci va deschide culoarea tegumentului, natural. Tot ce trebuie să faci este să amesteci sucul de lămâie cu alte ingrediente și să îți prepari propria mască de față.

În plus, poți bea în fiecare dimineață apă călduță cu suc de lămâie. Această băutură detoxifică organismul, eliminând toxinele acumulate, ele fiind cele care provoacă cele mai multe afecțiuni ale pielii.

Vrei să scapi de stres? Fă-ți o mască miraculoasă!