Trei internaţionali francezi, RĂNIŢI într-un atac cu MACETE, CUŢITE şi SĂBII

Trei internaţionali francezi, care joacă la echipa de rugby Clermont Auvergne, au fost răniţi într-un atac cu arme albe, de către o bandă de cartier, în sudul Franţei, duminică, a anunţat poliţia.

21 iul. 2014, 10:31
Trei internaţionali francezi, RĂNIŢI într-un atac cu MACETE, CUŢITE şi SĂBII

Aurelien Rougerie, Julien Pierre şi Benjamin Kayser au fost atacaţi de o bandă formată din 12 persoane, la Millau, în sudul Franţei, în primele ore ale dimineţii de duminică.

Potrivit unui comunicat dat publicităţii de către club, niciuna dintre răni nu le ameninţa viaţa rugbyştilor, precizând că atacatorii aveau macete, cuţite şi săbii.

Cei trei jucători au fost într-un club de noapte şi se întorceau la hotel, când au fost înconjuraţi de o bandă de cartier, fără un motiv aparent, conform poliţiei, care a indicat că nimeni nu a fost reţinut.â

Pierre, care alături de Rougerie a făcut parte din echipa Franţei care a pierdut finala Cupei Mondiale în 2011, va fi supus unei intervenţii chirurgicale, din cauza tăieturilor adânci de la un şod.

Căpitanul echipei Clermont, Rougerie, în vârstă de 33 de ani (77 de selecţii), şi Kayser au răni la braţie în urma atacului de la Millau, unde jucătorii se aflau înainte de plecarea într-un cantonament.

„Suntem foarte şocaţi şi indignaţi de aceste acte şi vom oferi toată susţinerea autorităţilor locale pentru anchetă”, afirmă clubul într-un comunicat.

Kayser, 29 de ani, a jucat de 24 de ori pentru naţionala Franţei, iar Pierre, 32 de ani, are 27 de selecţii.