Trei locuinţe arse într-un incendiu. Proprietarii au făcut atac de panică VIDEO

Panică de proporţii într-un cartier din Drobeta Turnu Severin, după ce un incendiu de proporţii a cuprins trei locuinţe. O mare de fum a cuprins întreaga zonă, iar pericolul de extindere a flăcărilor era foarte mare deoarece casele din zonă sunt foarte apropiate una de cealaltă. Doi dintre proprietari au avut nevoie de ajutor după ce li s-a făcut rău.

02 mai 2014, 07:04
Trei locuinţe arse într-un incendiu. Proprietarii au făcut atac de panică VIDEO

Unul dintre proprietarii caselor afectate spune că incendiul ar fi pornit de la un vecin, potrivit România TV. Focul s-ar fi aprins de la o căpiţă de fân şi s-a extins.

Citeşte şi INCENDIU provocat de un om al străzii. Bărbatul a dat foc unei case din Capitală

„Mi-a ars toata casa, nu mai am nimic pe sufletul meu. Focul a izbucnit de la paie, că a mirosit toata ziua a coceni arsi. Mi-a ars casa, ce poate sa mai arda mai mult”, a spus vecinul păgubit.

Oamenii au sunat speriaţi la 112 şi au chemat în ajutor pompierii. „Incendiul s-a manifestat iniţial la o locuinta, apoi s-a propagat si la locuintele invecinate. Pagubele sunt mari. Pompierii au intervenit cu 5 autospeciale cu apa si spuma pentru stingerea incendiului”, a declarat Ramona Nistor, purtător de cuvânt ISU Mehedinţi. 

Citeşte şi Incendiu puternic în Capitală. O casă a fost făcută scrum VIDEO

Când şi-au văzut casele cuprinse de flăcări, proprietarilor li s-a făcut rău. „Doua persoane au facut atac de panica şi valori tensionale foarte mari pe care le-am rezolvat in timp util”, a spus Eliodor Mihuţ, medic SJA Mehedinţi. 

Pompierii şi poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili exact cauzele incendiului.