Trei mașini ale Armatei care însoțeau un convoi militar, implicate într-un accident pe DN1

Trei mașini aparținând Poliției Militare, care însoțeau un convoi militar, au fost implicate luni dimineață într-un accident rutier pe DN1 în apropiere de Ploiești.

20 nov. 2023, 10:55
Trei mașini ale Armatei care însoțeau un convoi militar, implicate într-un accident pe DN1

Trei mașini ale Armatei care însoțeau un convoi militar au fost implicate luni dimineață într-un accident pe DN1, în dreptul rafinăriei Petrobrazi, pe sensul de mers București-Brașov. Din primele informații, nu există victime, șoferii neavând nevoie de îngrijiri medicale.

„În dimineața zilei de 20 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre faptul că pe DN1, în zona podului Rafinăriei Petrobrazi, pe sensul de mers București către Brașov, ar fi avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul ar fi avut loc între 3 vehicule aparținând Ministerului Apărării Naționale, conduse de 3 bărbați cu vârstele de 36, 40 și 41 de ani”, a anunțat Poliția.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Din primele verificări, se pare că șoferii nu au păstrat distanța în trafic, fiind vorba despre o coliziune față-spate, scrie ziarulincomod.ro.