Trei minori, CERCETAŢI PENAL după ce au furat două maşini pe care le-au condus

Trei copii din municipiul Bacău, cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani, sunt cercetaţi penal de poliţişti după ce au furat două autoturisme pe care, ulterior, unul dintre ei le-a condus pe o stradă din oraş.

16 sept. 2013, 17:35
Trei minori, CERCETAŢI PENAL după ce au furat două maşini pe care le-au condus

Cele două autoturisme, parcate pe o stradă din municipiul Bacău, au fost furate în aceeaşi noapte de către trei minori, iar apoi conduse pe străzile din oraş de către unul din băieţii de 14 ani, relatează Mediafax.

Cei trei copii au fost prinşi de către poliţişti după două zile de căutări, pe numele lor fiind întocmite dosare penale.

„Minorul de 14 ani care a condus autoturismele va fi cercetat pentru furt calificat şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a avea permis. Având în vedere vârsta, copilul va fi prezentat la Serviciul de Medicină Legală Bacău pentru a se stabili dacă a avut discernământ la momentul comiterii infracţiunilor”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

Poliţiştii băcăuani au întocmit dosare penale şi pe numele celorlalţi doi copii, de 10 şi 14 ani, pentru complicitate la furt calificat.