Trei persoane, în STARE GRAVĂ după ce au fost muşcate de doi CÂINI DE LUPTĂ. Un bărbat a rămas fără un testicul VIDEO

Trei persoane din Iaşi au ajuns, duminică, în stare gravă la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Sf. Spiridon, după ce au fost muşcate de doi câini de luptă. Una dintre victime a rămas fără un testicul, iar o alta are piciorul sfârtecat.

14 ian. 2018, 13:51

Incidentul a avut loc în zona Splai Bahlui.

„În cea mai gravă stare este un bărbat în vârstă de 47 de ani, care a fost muşcat la nivelul zonei genitale, cu avulsie de testicul stâng. După ce a fost preluat, a fost direcţionat la Spitalul C.I. Parhon, la secţia de Urologie. Ceilalţi doi pacienţi sunt duşi la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Sf. Spiridon”, a declarat Diana Cimpoieşu, coordonatorul UPU-SMURD Iaşi.

Mâncare OTRĂVITĂ pentru câini lângă o şcoală din BUCUREŞTI. „Am pregătit un asortiment bogat”

Potrivit acesteia, victimele au fost preluate de un Echipaj de prim ajutor şi un altul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Proprietara celor doi câini a fost dusă la audieri la Secţia 2 Poliţie, cel mai probabil pe numele acesteia urmând a fi întocmit un dosar penal. Ea avea deja un dosar penal după ce câinii mai atacaseră oameni acum o săptămână.

„A fost făcută o sesizare conform căreia unul sau doi câini dintr-o rasă periculoasă au evadat dintr-o curte şi au atacat trei persoane. E vorba de doi adulţi şi o fată de 15 ani. În prezent se fac cercetări. Proprietara patrupedelor a fost adusă la Secţia 2 Poliţie pentru audieri”, a declarat Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

„Pe numele femeii a fost deschis un dosar penal în urma incidentului de astăzi (duminică – n.r.). În urmă cu o săptămână, pe numele aceleiaşi femei a mai fost deschis un dosar penal în urma unei sesizări potrivit căreia respectivele animalele ar fi ieşit din curte şi ar fi atacat nişte oameni, fără a-i răni însă”, a declarat Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al Poliţiei judeţului Iaşi.


loading...