Trei poliţişti au violat o voleibalistă de 17 ani, la campionatele de juniori. Preşedintele s-a arătat indignat

Trei poliţişti ruşi sunt acuzaţi că au violat o tânără de 17 ani, jucătoare de volei pe plajă, în timpul campionatelor naţionale de juniori care au avut loc la Anapa, în regiunea Krasnodar. Kremlinul a calificat drept abjectă fapta oamenilor legii.

28 aug. 2019, 19:19
Trei poliţişti au violat o voleibalistă de 17 ani, la campionatele de juniori. Preşedintele s-a arătat indignat

Incidentul a avut loc duminica trecută, în ultima zi a competiţiei care a avut loc în staţiunea de la malul Mării Negre. Tânăra de 17 ani, al cărei nume nu a fost dezvăluit, a părăsit complexul sportiv unde voleibastele erau cazate şi a mers în oraş să se întâlnească cu un localnic pe care l-a întâlnit în timpul competiţiei.

Potrivit presei locale, cuplul se săruta pe o bancă în parc când şi-au făcut apariţia trei poliţişti şi i-au ameninţat că îi vor aresta pentru comportament indecent în spaţiul public. Tânărul a fugit, dar poliţştii au prins-o pe tânăra sportivă. În timp ce unul dintre agenţi stătea de pază, ceilalţi doi au violat-o pe voleibalistă chiar în parc. După aceea i-au dat drumul fetei, ameninţând-o că îi vor spune antrenorului despre comportamentul ei obscen în spaţiul public. Ajunsă în cameră, fata a început să suspine necontrolat, aflându-se repede ce s-a întâmplat.

În acest caz a luat atitudine însuşi Kremlinul, purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin, Dnitri Peskov, calificând atitudinea poliţiştilor drept una abjectă. De remarcat că preşedintele Putin vizitase baza de la Anapa pe data de 16 august.

Cei trei poliţişti au fost daţi afară din sistem şi sunt pasibili de pedepse cu închisoarea.