Trei răniți după ce o mașina în care se aflau a intrat într-un parapet metalic

Accident cu trei victime la Bodești. Un șofer de 70 de ani a intrat cu mașina într-un parapet metalic de pe marginea drumului.

16 ian. 2023, 12:27

Trei persoane au fost rănite și au ajuns la spital după ce o mașină a intrat într-un parapet metalic aflat pe marginea Drumului Județean 155, în afara localității Bodești, județul Neamț. Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că un bărbat de 70 de ani, din Bodești, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în parapet, potrivit stiri-neamt.ro.

Din imaginile surprinse la locul accidentului, mașina s-a înfipt în parapet, iar bucata de metal a străpuns autoturismul pe lungime.

”In jurul orei 16:20, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în comuna Bodești. Un autoturism în care se aflau patru persoane a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un parapet.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace intervenție de la SVSU Bodești, Detașamentul de pompieri și SAJ Piatra Neamț.
Până la sosirea pompierilor, participanții la trafic au scos cele patru persoane din autoturism.

Două persoane, un bărbat de 64 de ani (conducatorul auto) și femeie de 66 de ani, au fost preluate de SMURD și transportate la UPU Piatra Neamț”, a transmis ISU Neamț.

De asemenea, o altă femeie, pasageră în autoturism, a fost grav rănită.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.