Trei românce, oficial pe lista fetelor „bunga-bunga” ale lui Silvio Berlusconi

Un celebru site din Italia a obţinut o listă întocmită, pare-se, de procurorii care anchetează de trei ani cazul orgiilor sexuale pe care le făcea fostul premier italian Silvio Berlusconi, în vârstă de 76 de ani.

19 iun. 2013, 09:27

Astfel, conform surselor citate de jurnaliştii din Peninsulă, nu mai puţin de 130 de frumuseţi – unele celebre, altele anonime – i-au ţinut de urât lui “Il Cavaliere” de-a lungul unui an. Printre ele, şi trei românce, informează Libertatea

În ciuda faptului că Berlusconi are deja 76 de ani, miliardarul italian are o viaţă intimă foarte activă, după cum a reieşit în urma acestor scandaluri din ultimii trei ani, mai ales.

La 76 de ani, politicianul are o iubită tânără, despre care spune că e “aleasa”. Conform unui site din Peninsulă, specializat în dezvăluiri, Berlusconi a avut între cearşafuri, într-un singur an, 130 de femei.

Pe lista „fetiţelor” lui Berlusconi figurează însă şi trei românce frumoase – Ioana Vişan, Florina Marincea şi Claudia Amarghioalei. Deşi au fost audiate de procurori, ele continuă să nege că au avut relaţii intime cu “Il Cavaliere”. Tinerele susţin că fostul premier italian a fost doar „sponsorul” lor, plătindu-le mii de euro lunar… degeaba.