Trei surori românce au murit într-un groaznic accident produs de mama lor în SUA

Tragedie într-o familie de români stabilită în SUA. Trei surori de 6,7 şi 8 ani au murit într-un accident teribil provocat chiar de mama lor. 

19 iul. 2019, 10:44
Trei surori românce au murit într-un groaznic accident produs de mama lor în SUA

Tragedie într-o familie de români din SUA. Un accident teribil a lovit o familie originară din Arad care trăieşte în Statele Unite. Claudia Doboş, 35 de ani, conducea un van pe şoseaua I 44, când un camion a ieşit de pe banda de urgenţă direct în faţa ei.

Femeia conducea o camionetă în care se aflau şi ceilalţi 5 fraţi ai copilelor, care au supraveţuit după impact. Accidentul a avut loc după ce un camion a ieşit brusc în faţa maşinii, iar ca să evite impactul femeia a tras de volan în stânga, dar a lovit un parapet şi s-a răsturnat.

Românca, mamă a opt copii, a încercat să evite impactul, a tras stânga de volan, dar a lovit în plin parapetul despărţitor dintre sensuri, iar microbuzul ei s-a răsturnat.

În urma impactului, trei dintre fetiţe, Olivia, 8 ani, Angelina, 7 ani, şi Julia, 6 ani, au fost aruncate de pe locuriloe lor, deşi purtau centuri de siguranţă. Toţi copiii din maşină erau asiguraţi, a indicat poliţia americană, citată de kspr.com.

Claudia şi ceilalţi cinci copii ai ei au suferit răni şi au fost internaţi în spitalul Cox South din Springfield, Mo, vieţile lor nefiind puse în pericol.