Trei tineri din Călăraşi, bănuiţi de trafic de droguri, au fost arestaţi preventiv. Cum a fost prins în flagrant unul din ei

Trei tineri din Olteniţa, judeţul Călăraşi, bănuiţi de trafic de droguri, au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile, unul dintre aceştia fiind prins în flagrant delict de către poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT comercializând droguri de risc în Olteniţa. Asupra sa au fost găsite 27 de doze de cannabis.

25 apr. 2017, 12:12
Trei tineri din Călăraşi, bănuiţi de trafic de droguri, au fost arestaţi preventiv. Cum a fost prins în flagrant unul din ei

Potrivit Poliţiei Române, în 21 aprilie poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi, sub coordonarea procurorilor Biroului Teritorial Călăraşi al DIICOT, au surprins în flagrant un tânăr de 29 ani, care comercializa droguri de risc în Olteniţa, asupra acestuia fiind găsite 27 de doze de cannabis.

Totodată, poliţiştii au făcut două percheziţii domiciliare, fiind găsită o poşetă cu 40 de doze de cannabis, porţionate şi ambalate pentru comercializare, care aparţinea unei tinere de 17 ani.

Trei persoane bănuite de trafic intern de droguri de risc au fost conduse la sediul DIICOT Călăraşi pentru audieri, procurorul luând măsura reţinerii pentru 24 de ore. Persoanele în cauză au fost duse în Centrul de Reţirere şi Arestare Preventivă Călăraşi, conform News.ro.

În 22 aprilie, Tribunalul Călăraşi a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 29 de zilie.

Faţă de o persoană poliţiştii continuă cercetările pentru finanţarea traficului intern de droguri de risc, iar faţă de ceilalţi doi pentru trafic intern de droguri de risc.


loading...
Partenerii noștri