Trei TIR-uri s-au ciocnit violent pe DN6. Doi dintre șoferi au ajuns la spital. Microbuz școlar implicat în accident în Tulcea

Accident grav de circulație, vineri dimineața, pe DN6. Trei TIR-uri s-au ciocnit violent, între localitățile Armeniș și Teregova, județul Caraș-Severin. Doi șoferi au ajuns la spital. Totodată, doi elevi au fost răniţi şi transportaţi la spital în urma unui accident rutier care a avut loc vineri, în judeţul Tulcea, între un microbuz şcolar şi un autoturism.

15 mart. 2024, 14:41
Trei TIR-uri s-au ciocnit violent pe DN6. Doi dintre șoferi au ajuns la spital. Microbuz școlar implicat în accident în Tulcea

Trei TIR-uri s-au ciocnit violent, între localitățile Armeniș și Teregova. Accidentul a avut loc la ora 05:30. Traficul în zona a fost blocat.

“În timp ce un bărbat de 44 de ani, cetățean bulgar, conducea un ansamblu de vehicule, din direcția Orșova către Caransebeș, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, într-o curbă periculoasă la stânga, intrând în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule condus de un alt cetățean bulgar, în vârstă de 53 de ani. În accident a fost implicat un al treilea ansamblu de vehicule înmatriculat în județul Bihor, care circula in spatele ansamblului de vehicule condus de bărbatul de 53 de ani, în direcția Caransebeș-Orșova, cele două intrând în coliziune față-spate. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorilor auto de 44 și 53 de ani, care au fost transportați la spital. Doi dintre conducătorii auto au fost testați cu privire la consumul de alcool și substanțe psihoactive, rezultate fiind negative, iar în cazul celui de-al treilea sunt recoltate mostre biologice la unitatea medicală”, a transmis ISU Caraș-Severin.

Citește și: Două accidente unul după altul în județul Vaslui, la un interval de 15 minute. Mai multe persoane grav rănite, printre care și doi copii

În urma accidentului, doi dintre șoferi au ajuns la spital.

”În urma evenimentului au rezultat două victime: un șofer rămas încarcerat, iar cel de-al doilea șofer, conștient, a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spital. Echipajul de descarcerare a acționat imediat pentru extragerea celui de al doilea șofer, care a fost preluat de echipajul SAJ, în stare de conștiență, în vederea transportării la spital pentru investigații suplimentare”, a transmis ISU Caraș.

Citește și: O femeie și-a bătut zdravăn iubitul, după care i-a furat banii și telefonul. Bărbatul a fost cel care a sunat la 112

 

Accident rutier între un microbuz şcolar şi un autoturism. Doi elevi au fost răniţi şi transportaţi la spital

Doi elevi au fost răniţi şi transportaţi la spital în urma unui accident rutier care a avut loc vineri, în judeţul Tulcea.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea au anunţat că accidentul s-a produs după ce autoturism a intrat în microbuzul şcolar, care circula din sens opus.

“Din primele verificări efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că, un bărbat de 61 de ani ar fi  condus un autoturism pe DN 22 D şi ar fi pierdut controlul autoturismului intrând în coliziune cu un microbuz care circula din sens opus. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a două persoane care au fost transportate la Spitalul Judeţean Tulcea”, au precizat poliţiştii.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.