Vacanţă pe banii USL. 80 de parlamentari au făcut o vizită de trei zile, pe litoral

Mai mulţi senatori şi miniştri ai actualei puteri au petrecut câteva zile pe litoral fără să scoată vreun ban din buzunar. 80 de demnitari ai actualei puteri au stat pe litoral, într-o vizită de documentare şi preluare a proiectelor legislative propuse de autorităţile locale, fiind oaspeţii preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu.

20 iun. 2013, 07:45
Vacanţă pe banii USL. 80 de parlamentari au făcut o vizită de trei zile, pe litoral

Nu mai puţin de 80 de miniştri şi senatori ai USL au fost în ultimele trei zile pe litoral. Ei au avut un program foarte bine pus la punct, discutând despre proiectele legislative invocate de autorităţile locale, au mers la Centrala de la Cernavodă şi s-au oprit în cele din urmă la Neptun, acolo unde susţin că şi-ar fi plătit cazarea şi micul dejun din propriile buzunare.

Potrivit evz.ro, cina a fost asigurată însă de primarul oraşului Mangalia şi de către deputatul PNL Mihai Lupu. A doua zi de cheltuieli s-au ocupat preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, şi fostul secretar de stat în Ministerul Agriculturii, Gheorghe Albu, demnitarii mergând la herghelia şi hipodromul din Mangalia. După această vizită, Gheorghe Albu i-a invitat pe toţi la ferma din Viişoara, unde le-a oferit o masă.

Este un moment istoric, niciodată nu a fost o deplasare politică de acest gen în Dobrogea„, a comentat liberalul Puiu Haşoti această vizită a delegaţiei USL.