Trei zodii care își iau adio de la necazuri și supărări. Soarele strălucește și pe strada lor la început de lună

Trei dintre zodii vor avea parte de o schimbare totală de paradigmă. Până la finalul lunii ianuarie, acești nativi vor reuși să își pună ordine în gânduri și în priorități, iar viața lor se va schimba definitiv.

24 ian. 2024, 14:37
Trei zodii care își iau adio de la necazuri și supărări. Soarele strălucește și pe strada lor la început de lună
Trei zodii care își iau adio de la necazuri și supărări. Soarele strălucește și pe strada lor la început de lună

Trei zodii care își iau adio de la necazuri și supărări. În timp ce nimeni nu vrea să afle că semnul său zodiacal va trece prin momente grele chiar la începutul anului, ne putem consola știind că momentele dificile ne fac mai puternici. În ianuarie 2024, tot ceea ce experimentăm va fi în beneficiul nostru. Este adevărat, și deși sună ca cel mai enervant dintre toate clișeele, știm cu toții că suntem forjați în focul experienței și că totul ne servește pentru a deveni oameni mai buni.

Citește și: Peisaj astrologic de vis pentru trei zodii, după iarna lui 2024. Reușite pe bandă rulantă pentru acești nativi norocoși

Trei semne ale zodiacului vor descoperi că a prospera este mai dificil decât se așteptau în ianuarie 2024, și asta se datorează în principal faptului că avem multe tranzite aici care încurajează lucruri precum… despărțiri, limite sau pur și simplu începerea unor dispute.

Acesta este sezonul în care ne dăm seama ce vrem să facem cu viața noastră și asta poate cauza anxietate pentru aceste trei semne ale zodiacului. Dar aceste trei zodii își vor rezolva problemele până la sfârșitul lui ianuarie 2024:

Leu

Devii mai răbdător

Știi că totul se va rezolva foarte bine, dar simți și că răbdarea ta s-ar putea să nu reziste destul de mult până când partea „bine” va începe să se manifeste. Și pentru că nu ne uităm doar la o zi, s-ar putea să descoperi că unele zile din ianuarie 2024 vor dura prea mult. Tu, prin natura ta, ești nesăbuit și, chiar dacă nu simți că ceri prea mult, s-ar putea să ai o zi sau două când cedezi și te comporți – mult spre șocul și dezamăgirea oamenilor din viața ta care te iubesc.

Există o mulțime de energie Venus excelentă care susține viața ta amoroasă în 2024. Cu toate acestea, unele dintre aceste „sprijinuri” vin sub forma unui tratament dur. Partenerul tău romantic ar putea să-ți arate ceva care să-ți dovedească că te iubește, dar nu neapărat cum ai vrea tu să arate acea iubire. Altfel spus, partenerul tău știe că sunt necesare anumite schimbări și le pune în aplicare… ceea ce te-ar putea deranja.

Există și energie Mercur în această perioadă. Mercur a revenit direct încă din prima zi a anului, ceea ce te va face să te simți foarte liber să-ți exprimi părerile. Asta înseamnă inclusive nemulțumirea față de lucrurile pentru care alții cred că ar trebui să fii recunoscător. Energiile perioadei te pun la locul tău și vrei doar să fii tu, sălbaticul și lenesul Leu. S-ar putea să trebuiască să muncești, totuși. Vestea bună este că vei reuși, și îți vei rezolva problemele de viață până la sfârșitul lunii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citește și: Horoscop Pavel şi Tamara Globa 2024. Ce zodii se vor îmbogăţi în curând, cine îşi pierde jobul, cine simte fluturi în stomac. O singură zodie primeşte „sărutul lui Dumnezeu”