Trei zodii care se vor despărţi la finalul lunii mai. Nu mai există şanse de împăcare pentru ele

Finalul lunii mai vine cu adevărate revoluții în planul astral. Astrele se reașază în curând aducând schimbări pe plan amoros în viețile unor nativi.

16 mai 2022, 13:28
Trei zodii care se vor despărţi la finalul lunii mai. Nu mai există şanse de împăcare pentru ele

Unele dintre zodii vor avea parte de trădări și despărțiri, iar altele de noi povești de iubire deși nu se așteptau să se mai îndrăgostească prea curând. Primii nativi care se vor trezi dintr-o dată singuri sunt cei născuți în zodia Rac.

În cazul lor, problemele în cuplu persistau deja de ceva timp, însă acum a venit momentul ca fiecare dintre cei implicați în ecuație să meargă pe drumul lui. Chiar dacă ar avea tendința să încerce o ultimă reconciliere, nimic nu va avea succes pentru că drumul lor este deja pregătit pentru noi experiențe amoroase. Cu siguranță persoanele născute în această zodie vor avea momente de regrete și suferință însă răbdarea le va demonstra că nu au de ce să mai privească în urmă, ci doar să primească noua etapă cu implicare.

Horoscop RUNE pe ZODII 16-22 mai 2022. WUNJO aduce belşug, ramurile copacilor sunt încărcate de fructe
Taur
Nativii Taur vor privi orice despărțire ca pe o eliberare și vor avea mereu dorința de a evolua pe plan amoros. Astfel, persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt capabile chiar să rămână în relații bune cu foștii parteneri de viață, lucru total de neînțeles pentru cei din jurul lor. Dacă peplanul personal, totul pare că se clatină în jurul lor, pe cel profesional, totul va merge excelent. Este posibil ca aceste zodii să aibă parte chiar de o promovare la locul de muncă.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 16-22 mai 2022: Zodia care va face o grămadă de bani săptămâna aceasta
Balanță
Cei care vor avea de suferit în urma separării sunt nativii Balanță. Aceștia au investit mult timp, energie și chiar bani în relația lor, iar din acest motiv nu pot accepta atât de ușor o veste dură. Deși pentru ei pare imposibil să își croiască acum un alt drum, după doar câteva zile vor privi total diferit lucrurile.

Capricornii, Fecioarele și Vărsătorii se numără printre norocoșii care ar putea începe noi povești de amor pe final de luna mai.