Trei zodii cu cel mai bun horoscop până la sfârşitul săptămânii

Luna în tranzit se va muta prin Berbec, Taur, Gemeni și Rac în această săptămână. Deci, accentul se pune intens pe sine și pe ceea ce te face cine ești.

12 iul. 2023, 11:49
Trei zodii cu cel mai bun horoscop până la sfârşitul săptămânii

Astrele aduc SCHIMBĂRI pozitive pentru 3 zodii în săptămâna 10 – 16 iulie 2023, care sunt cele trei zodii au cel mai bune horoscop săptămânal pentru 10 – 16 iulie 2023. Dar mai întâi, iată mesajele săptămânii pentru toată lumea. Schimbarea, creșterea și transformarea sunt temele acestei săptămâni. Unii dintre voi vă veți găsi în situații care necesită o gândire matură și o abordare mai atentă. Dacă te lupți cu impulsivitatea sau ești încă destul de tânăr, acest lucru va fi destul de dificil pentru tine. Dar practica o face perfectă. Așa că dă-ți tot ce ai mai bun și universul te va sprijini.

Horoscop Cristina Demetrescu iulie-decembrie 2023. Karma din zodia Balanţei afectează relaţii şubrezite

Luna în tranzit se va muta prin Berbec, Taur, Gemeni și Rac în această săptămână. Deci, accentul se pune intens pe sine și pe ceea ce te face cine ești. Diverse circumstanțe și oameni vor declanșa revelații în această săptămână. Unii te vor provoca să iei atitudine pentru tine. Alții vor scoate din interior sentimente de dragoste și camaraderie. S-ar putea chiar să decizi să iei mai ușor săptămâna aceasta și să lasi timpul să curgă după cum va vrea.

Energia din această săptămână este grozavă și pentru a face lucrări caritabile. Dar nu ieși de pe drumul tau și nu te răni în acest proces. Dacă ai mai mult decât suficient și mai mult, actele de bunătate sunt o modalitate de a revărsa acea iubire în univers.

Trei zodii cu cel mai bune horoscop săptămânal pentru 10 – 16 iulie 2023:

1. Rac
Rac, săptămâna aceasta va fi esențială pentru mulți dintre voi. Ești pe punctul de a lua o decizie care fie îți va schimba cursul complet al vieții, fie te va menține exact acolo unde ești. Pentru unii dintre voi, acest lucru este legat de mutarea într-un alt oraș sau țară. Mai ales dacă ești o persoană multietnică și vrei să te simți mai aproape de rădăcinile tale. Aceia dintre voi care pot vorbi mai mult de o limbă își vor da seama în curând de beneficiile abilităților sale. Mai ales în dragoste și în găsirea sufletului pereche.

Previziuni rune. Zodia care va avea o rună proastă, merge pe gheaţă subţire toată săptămâna

Obiectivele tale îți pot aduce anxietate, mai ales dacă ai un părinte sau o figură de autoritate în viața ta (sau un soț) care este extrem de nesprijinitor și dorește de fapt să eșuezi doar pentru a putea dovedi un punct despre presupusa ta inutilitate.

Realizările în jurul acestui lucru pot fi devastatoare, dar te vor ajuta să elimini otrava din viața voastră, astfel încât să poti câștiga efectiv aurul. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei dintre voi care sunteți sportivi și doresc să concureze într-o zi la Jocurile Olimpice. Ai încredere în tine și în calea ta si urmeaz-o.

2. Scorpion
Sfârșitul a ceva fără valoare și începutul a ceva fenomenal iti sunt pregătite în această săptămână, Scorpion. Pentru unii dintre voi, acest lucru este direct legat de viața profesională. Dar poate fi legat și de o situație locativă sau de o nouă relație romantică. Ești chemat să ai încredere în instinctul tău în acest moment.

Începutul săptămânii va fi ușor provocator pentru tine cu Luna în Berbec. Dar, pe măsură ce Luna se mută spre poziții mai favorabile în cursul săptămânii, vei primi un plus de încredere și mai ales, încredere în sine. Pentru unii dintre voi, evenimentele sortite vor aduce acest lucru în viața voastră. Mai ales când Luna este în conjuncție cu Nodul Nord în Taur și vizavi de Nodul Sud în Scorpion.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.