TREI zodii cu karme grele, sunt de sacrificiu

Iau greul de pe umerii celor dragi si poarta ei povara, fara sa scoata un sunet. Sunt oamenii de sacrificiu, cei care sunt mereu gata sa faca totul pentru aproapele lor. Sunt acele persoana dispuse sa accepte raul pentru binele celorlalti. Vorbim despre oamenii de nadejde, cei care fac totul si nu cer nimic in schimb.

02 aug. 2017, 15:03
TREI zodii cu karme grele, sunt de sacrificiu

Varsator

Sa ai un prieten Varsator e cam ca si cum ai castiga la Loto. Va suferi el in locul tau, pentru ca isi doreste ca tie sa iti fie numai bine. E o persoana calda, capabila de sacrificii supreme. Are o intuitie extraordinara, care il ajuta sa afle tot ceea ce te macina fara macar sa fi rostit un cuvant. E in stare sa mute muntii din loc daca i-o ceri. Are si o capacitate foarte mare de a ierta, iar daca i-ai gresit, va trece peste in momentul in care iti vei cere scuze. 

Rac

Te poti considera fericit daca ai prin preajma ta un Rac. E unul dintre oamenii de care ai nevoie si care e oricand acolo unde ai nevoie de el. Te protejeaza, te iubeste, te intelege. E sensibil si face totul pentru tine si bine ar fi sa ii arati recunostinta pentru ca altfel va suferi cumplit. Il misca dramele celor din jur si face tot posibilul sa le aline suferintele. Acest nativ da totul in dragoste si nu cere nimic in schimb, pentru ca el inca mai crede in dragostea adevarata.

Fecioara

Fecioara pune mare pret pe corectitudine si i se pare normal sa fie ea cea care da startul. Ajuta fara sa ceara nimic in schimb. E capabila sa isi asume vini care nu ii apartin si in ciuda opiniilor sale critice si a vehementei cu care se exprima de cele mai multe ori, nativul Fecioara ii ajuta oricand pe cei aflati in suferinta. Are capacitatea de a intelege lucrurile in profunzime, dar si de a gasi solutii la problemele altora, chiar daca asta presupune sacrificiu imens din partea sa.